Здравейте.
Става въпрос за Селика vvt-i Т23 2003 143hp.
Направи ми впечатление, че до сега включва само лява перка на радиатора. Помислих си, че дясната е за климатика, но и при включен климатик не тръгва. Това нормално ли е и за какво е перката от дясната страна на купето?
Нямал бях проблеми с температурата на колата до преди няколко дена, когато при 43 градуса температура навън и цял ден каране из Солун, изведнъж прескачайки няколко деления "стрелката" за ми залепи в червено и започна да мига. Загасих колата но при огледа всичко си беше наред. Запалих я- всичко ок! След 5км. се повтори, но след загасяне и палене отново "стрелката" си заставаше пак в нормално състояние. От тогава я карам всеки ден и не се е повторило.
Нямал съм проблеми с колата, но ме притеснява защо не работи тая перка и просто грешка ли беше случката с температурата...
Дясна перка за охлаждане на Celica T23 1ZZ-FE 143HP ?
- ahmedcholak
Дясна перка за охлаждане на Celica T23 1ZZ-FE 143HP ?
Последно промяна от Akima на 06 Авг 2015 10:01, променено общо 1 път.
Причина: Променено заглавие.Преместена в правилния раздел.
Причина: Променено заглавие.Преместена в правилния раздел.
Toyota celica 1.8 vvt-i
- The.Engineer
Re: Дясна перка за охлаждане на Celica T23 1ZZ-FE 143HP ?
Може да е изгорял електродвигателя на перката.
Аз бих разкачил буксата бих му пуснал директно напрежение от акумулатора за да видя дали работи.
Аз бих разкачил буксата бих му пуснал директно напрежение от акумулатора за да видя дали работи.
Re: Дясна перка за охлаждане на Celica T23 1ZZ-FE 143HP ?
Дясната е за климатика.НО БЕЗ НЕЯ ЗАГРЯВА.Провери и релето за перката и предпазителя.Без нея в града може и да ти изключва климатика.
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl