понеже си купувам втори комплект джанти за зимните гуми и понеже всички автомобили, произведени след 2012 задължително са с TPMS сензори, се замислям да си купя и комплект сензори, за да не ми "бърка в очите" контролната лампа на TPMS-а. Проблемът е, че ECU-то може да запомни само 4 сензора, т.е. не мога примерно да отида до Тойота и да си платя, за да ми запишат и новите сензори в ECU-то и после да сменям на воля, а трябва на всяка смяна да ходя да ресетват датчиците, поради което се замислям за закупуването на ето този уред. Цената му е около 150 долара, има кой да ми го прати от Щатите до тук, но за сам човек цената е малко overkill, особено като се вземе предвид и цената на датчиците. Затова търся двама или трима колеги от Пловдив, които също имат такива датчици и също като мен се замислят за втори комплект за зимните гуми... Ако се съберат 3-4 души, уредът ще ни излезе по 40-50 долара на човек, което вече е доста по-приемливо. Моля ако има сериозни желаещи от града, да ми пишат на ЛС, за да си направим и една истинска среща, да се видим на по бира (докато не е станало време за грог

MODEDIT Akima
Благодаря на колегата 1.6 VVT-i,че създаде темата и набави информация.
Тук можете да обсъждате моделите TMPS сензори и софтуер/устройства за Toyota/Lexus.
Да се счита за обща дискусия - закачена от мен.