Моля за спешно мнение за Subaru - Impreza III Hatchback - 2.0R MT (150 Hp) (http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=16067).
С риск да прозвуча като 'рицър' - не е турбинирана ... върви ли?

Поздрави
Значи това е в кавички?Akima написа:Любима ми е.![]()
Не съм поставил кавички.hyankov написа:Значи това е в кавички?Akima написа:Любима ми е.![]()
Ако се каня да взема такава кола на около 110к км, да си предвидя едни 1000лв за съединител, това ли е извода?
Авенсиса си е ок, но вече е на 15г. М/у др. - няма такава здрава и икономична кола. София - Бургас - 5.0/100. D4D FTW.Japanese_fever написа:Що бе Янков, не си ли доволен от Авенсиса или искаш да се качиш от трън на глог? laugh.gif
Грозния звук... Не е от бокссера, а от различната дължина на изпускателния колектор - два от цилиндрите имат по-дълг тръби от другите два - 1-ви и 3-ти са с по-дълги тръби или обратното (2-ри и 4-ти). Ето ти Сивик дето бръмчи като субару след смяна на изход. колектор:hyankov написа:
Но както и да е, темата е за Субито. Днес се повозих в него. Звука от боксера... ах звука.
Това беше по повод горивото.Akima написа:Просто бензиновото Subaru не е евтино за подръжка,сравнено с бензинова Toyota - и говорим само за двигатели без принудително пълнене.
Не искам да засрамя един "колега".
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта