Тц... Не гори много масло - преди малко мина покрай мен и не се виждаше пушекraiko92 написа:...

Тц... Не гори много масло - преди малко мина покрай мен и не се виждаше пушекraiko92 написа:...
Къде съм минал е колега? biggrin.gif biggrin.gif Шегуваш се нещо с мен.slowtraveler написа:Тц... Не гори много масло - преди малко мина покрай мен и не се виждаше пушекraiko92 написа:...
Не се шегувам - на ул.Тодор Икономов (между ИУ и х-л Димят)raiko92 написа:Къде съм минал е колега? biggrin.gif biggrin.gif Шегуваш се нещо с мен.slowtraveler написа:Тц... Не гори много масло - преди малко мина покрай мен и не се виждаше пушекraiko92 написа:...
Ъхъ...raiko92 написа:.... Ходил съм до университета. biggrin.gif Колко е малък света.
За посегателство върху живота на администратор бан по IP,mail и username! biggrin.gifslowtraveler написа:Ъхъ...raiko92 написа:.... Ходил съм до университета. biggrin.gif Колко е малък света.
Щеше да е малко ляво да сгазиш администратора или пък не дай си боже кучето му, щото бяхме стъпили на пътя да пресичаме, пък ти премина парадно под носа ни![]()
![]()
Поне видях, че не пушеше осезаемо
Бих добавил - завинаги за теб и до 3 коляно по права и съребрена линия!Akima написа:За посегателство върху живота на администратор бан по IP,mail и username! biggrin.gif
Малко по-нататък - последната пресечка преди уличката до Димят, на която завиваш наляво... Там няма магазин..raiko92 написа:Даа сетих се там до магазинчето на ъгъла. Аз идвах и от тези еднопосочните улици и един ми изкочи и ме ядоса, затова съм минал така сигурно biggrin.gif А то там наистина е много опасно.
Колега, колко ти е разxода на масло? Aко е около литър на 1000 км няма да се избавиш със смяна на гумички. И като цяло големите ражоди на масло не са от гумички.Е.Александров написа:Здравейте,
Аз също се сдобих с Toyota Celica 1.8 VVTi 143hp (2000г.) и за жалост и при мен се забелязва доста сериозен харч на маслото. Видях, че доста е писано в темата, но доста са се отклонявали от конкретната тема. Искам да попитам дали задължително проблема е в буталата и съответните сегменти или има шанс все пак да се окаже гумичките. Също така ако някой си ги е сменял буталата и сегментите колко му е струвало този ремонт и дали е имало проблем след тази интервенция ?
Давам пресен отговор на въпроса ти.Аз също май месец закупих Селика с 1зз мотора Италиянка.Разхода на масло беше умопомрачителен,за това реших и направи тотална ревизия на мотора.На въпроса с гумичките ще те посъветвам да не се самозалъгваш и да отвориш мотора за смяна на сегменти и дупчене на буталата ако са с по 2 отвора както бяха моите.Моите сегменти бяха толкова спекли,че колата едва ли бе виждала ново масло откакто и сипах 5/40 и го изхарчи за 1 седмица.Като цени с отстъпката частите ми дойдоха на:Е.Александров написа:Здравейте,
Аз също се сдобих с Toyota Celica 1.8 VVTi 143hp (2000г.) и за жалост и при мен се забелязва доста сериозен харч на маслото. Видях, че доста е писано в темата, но доста са се отклонявали от конкретната тема. Искам да попитам дали задължително проблема е в буталата и съответните сегменти или има шанс все пак да се окаже гумичките. Също така ако някой си ги е сменял буталата и сегментите колко му е струвало този ремонт и дали е имало проблем след тази интервенция ?
Прочетох доста от конкретните теми, но не видях конкретна цена и при кога е правен ремонта. За съжаление не мога и да пращам лични съобщения, може би защото съм нов във форума. Разхода ми е доста сериозен над 1л. на 1000км. За това ако някой го правил този ремонт, моля да сподели колко, при кого и как е след него ?Japanese_fever написа:Колега, колко ти е разxода на масло? Aко е около литър на 1000 км няма да се избавиш със смяна на гумички. И като цяло големите ражоди на масло не са от гумички.Е.Александров написа:Здравейте,
Ето прочети тези теми и, ако имаш въпроси, питай:
Тойота 1ZZ-FE (1.8L VVTi) двигател - разход на масло
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?t=1030
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?t=20608
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?f=1&t=21529
Ето и други теми относно проблема:
https://www.google.com/search?q=biorhyt ... 0%BB%D0%BE
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта