Здравейте,колеги!
Вече съм собственик на Corolla Verso AR10 2.2 D4D 2007.
Колата я докарах от Германия, преди две седмици.
Ще съм ви благодарен, ако ми помогнете с решаването на следните проблеми:
Вчера измих колата с маркуч и забелязах, че
1.капе вода от задната врата. Видях водата, защото капеше по щората на багажника.
Огледах кората при третия стоп, уплътнителите, но нищо не открих?Уплътнението си е на мястото...не мога да разбера от къде влиза...
2.Освен това се появи и лека влага от дясната старана отпред на тавана, там където тавана се свързва с предната греда, над надписа на страничния еърбег.
Възможно ли е да влиза вода от лайсните на покрива (колата е без рейки на покрива)?
Благодаря предварително!
Теч в купето Corolla Verso AR10 2.2 D4D 2007
Последно промяна от Akima на 03 Авг 2015 14:24, променено общо 1 път.
Причина: Променено заглавие.Правопис.
Причина: Променено заглавие.Правопис.
Re: Теч в купето Corolla ...
Здравей колега, има ли развитие по темата, т.е реши ли си проблема?
Аз имам Корола 2003, и тази сутрин предна дясна седалка беше подгизнала направо. Отпред-горе в дясно, където свършва кората на тавана и започва гредата беше подгизнало също. И толкова вода да влезе че да намокри хубаво седалката... не мога да си го обясня.
Този проблем при мен е отдавна. До сега е ималало малко мокро, даже по скоро влажно, само от дясната страна на седалката, и за това съм неглижирал проблема. След снощния дъжд и подгизналата седалка обявявам война на влагата.
Колеги, който има идеи да подсказва.
Поздрави
Аз имам Корола 2003, и тази сутрин предна дясна седалка беше подгизнала направо. Отпред-горе в дясно, където свършва кората на тавана и започва гредата беше подгизнало също. И толкова вода да влезе че да намокри хубаво седалката... не мога да си го обясня.
Този проблем при мен е отдавна. До сега е ималало малко мокро, даже по скоро влажно, само от дясната страна на седалката, и за това съм неглижирал проблема. След снощния дъжд и подгизналата седалка обявявам война на влагата.

Колеги, който има идеи да подсказва.
Поздрави
Toyota Corolla 1.6 VVT-I / 2003
Honda CB 600 F / 2000
Toyota Corolla 1.4 D4D / 2014
Honda CB 600 F / 2000
Toyota Corolla 1.4 D4D / 2014
Re: Теч в купето Corolla ...
Здравей колега,
За съжаление не съм открил все още проблема. Направих няколко теста и установих, че когато се събере много вода между задната врата и купето и веднага след това вратата се отвори, водата прескача гумения уплътнител и капе върху кората на багажника...
За другия теч/влага по дясната колонка - нямам логично обяснение...(прегледах всички уплътнения около предното стъкло и на тавана, но видимо всичко си е ОК)
След пороя в петък 27/11/15 и при мен се появи малко вода/влага, само че под шофьорската седалка, близо да колонката за скоростния лост...не знам от къде може да влиза... ако някой има идея да пише...
Поздрави,
За съжаление не съм открил все още проблема. Направих няколко теста и установих, че когато се събере много вода между задната врата и купето и веднага след това вратата се отвори, водата прескача гумения уплътнител и капе върху кората на багажника...
За другия теч/влага по дясната колонка - нямам логично обяснение...(прегледах всички уплътнения около предното стъкло и на тавана, но видимо всичко си е ОК)
След пороя в петък 27/11/15 и при мен се появи малко вода/влага, само че под шофьорската седалка, близо да колонката за скоростния лост...не знам от къде може да влиза... ако някой има идея да пише...

Поздрави,
- marty_205
- Получена благодарност: 3 пъти

- marty_205
- Получена благодарност: 3 пъти
Имам снимка как изглеждат фиксиращите отвори на рамката напредното стъкло. За 6 път се опитвам дая кача и ми изписва,че няма памет за извършване на предната операция