Здравейте.
Реших, че е време да направя ъпдейт на навигацията с новата карта и имам следния въпрос:
Има ли начин да видя какво точно са добавили (има ли го Дунав Мост 2, магистралата от Стара Загора до Бургас, новото околовръстно на Враца и т.н.). Също така искам да питам дали само от Toolbox-a мога да закупя ъпдейта. Един човек ми каза, че картите на навигацията sigyc може да се използва в Touch and GO. <-- демек безплатни карти. Има ли нещо вярно?
Поздрави!
Touch and GO последен update на картата ?
Touch and GO последен update на картата ?
Последно промяна от Akima на 24 Юли 2015 12:54, променено общо 3 пъти.
Причина: Преместено мнение в правилната тема.Добре дошъл.Моля прочети правилата и ползвай търсачката.
Причина: Преместено мнение в правилната тема.Добре дошъл.Моля прочети правилата и ползвай търсачката.
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
Re: Touch and GO последен update на картата?
Sygic карти на T&G - НЕ.5656 написа:Има ли начин да видя какво точно са добавили (има ли го Дунав Мост 2, магистралата от Стара Загора до Бургас, новото околовръстно на Враца и т.н.). Също така искам да питам дали само от Toolbox-a мога да закупя ъпдейта. Един човек ми каза, че картите на навигацията sigyc може да се използва в Touch and GO. <-- демек безплатни карти. Има ли нещо вярно?
Поздрави!
Update - от потребителски портал чрез Toolbox-а.
Коя е текущата версия при теб?
Покритието е доста относително понятие.
Re: Touch and GO последен update на картата?
Здравей.
Това, което виждам е:
Software version: 2.7.4L
Map ID: EUL20121019
Поздрави.
Това, което виждам е:
Software version: 2.7.4L
Map ID: EUL20121019
Поздрави.