Избор на Corolla Verso E121 по снимки - от Италия
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Re: Избор на Corolla Verso E121 по снимки - от Италия
По снимка жена не се търси,деца по телефон не се правят и пари напред не се дават. То навсякъде е заринато с автокъщи и коли , как ще се дава капаро по снимка - ако ще и 5 лева да е капарото.Те джамбазите ако бяха сигурни че тази кола има продаване в БГ-то за тези пари които и искат,щяха да я докарат поне в някой двор да я показват.Какви хора сте,тез пари по дърветата ли ги събирате...... 

Живота е като Чевермето - колкото повече те върти,толкова по-пекан ставаш....
-
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 5 пъти
Направо не мога да се начудя как са успели така да я очукат! Трябва да си голям талант, че да не оставиш една права линия и един неизпилен ъгъл по колата. Още повече , че мястото, където е снимана, повече ми прилича на морга, отколкото на гараж, паркинг или автокъща. Най-вероятно джамбазите ще изкарат някое евро и от продавача, след като му освободят място. Колега, аз за тази кола 7500 лв. няма да дам, дори да ги намеря забравени в някой джоб, а твоите, доколкото разбирам, са неколкократно броени и напасвани, така че помисли си добре дали да ги дадеш за билет за филм, от чиято прожекция гарантирано ще излезнеш разплакан! Поздрави и успех с намирането на подходящ автомобил!
Toyota Corolla E10 2.0D 1994 г.
Toyota Corolla E10 2.0D 1996 г. - функциониращ донор
Toyota Land Cruiser KZJ 70 3.0TD 1993 г.
ГАЗ 69М 1962 г. (вече бивш
)

Колеги, благодаря за искрените коментари! Явно не съм се насочил към правилна бройка кола!
VW Golf 3, 1.8 mi, 90 к.с., 1993г.
Toyota Corolla Verso 2.0, D-4D, 116к.с., 2004г.
-
- Благодарил/а: 14 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9s6f06
Ето ти един вариант-понеже познавам колата и човека! Ако можеш да се "понапънеш" съм сигурен, че той ще "поотпусне"...
Успех!
Ето ти един вариант-понеже познавам колата и човека! Ако можеш да се "понапънеш" съм сигурен, че той ще "поотпусне"...
Успех!
-
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 5 пъти
Тук нещата вече изглеждат коренно различно! Дано му стигнат силите на колегата bgr79 да се сдобие с подходящ автомобил - дали този или друг, но поне с такъв приличен вид. Успех!
Toyota Corolla E10 2.0D 1994 г.
)

За съжаление нямам толкова сили, a и двигателя е d-cat, a az iskam d-4d.
Намерих обаче обявата за колата в Италия. Ето линка:
http://www.autoscout24.com/Details.aspx?id=272290381
Намерих обаче обявата за колата в Италия. Ето линка:
http://www.autoscout24.com/Details.aspx?id=272290381
Представи си как е пазил двигателя и е правил обслужване собственика. Този дизел подарък да ти го дават трябва да искаш и компенсация biggrin.gif
Toyota Corolla E12 2006 1.4 vvti 2006 FOBOS
Toyota Avensis T25 1.8 vvti 2008
Toyota Avensis T25 1.8 vvti 2008
- iovkito
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
Как може да се вземе такава кола , идея нямам. Сигурен съм , че като тръгна да си продавам авенсиса веднага ще започне някой да ме чупи в цената заради жулнатата задна броня , която не съм пребоядисал само поради факта , че ме е страх от некадърната работа на бояджиите и затова си я оставих с оригиналната боя. Но щом е за нов внос , всичко се преглъща , нали е карана в чужбина по хубавите магистрали и с вълшебната нафта. laugh.gif
Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
- ffsolutions
Напълно подкрепян казаното от колегите! Аз също обикалях не една или две коли по обяви в БГ когато купувах колата. На снимка едно, на живо не знаеш дали да ревеш или да се смееш... Накрая броих 1000 лв и поръчкова от Германия...
Най-добре си търси кола от тук, и то от частно лице по възможност. Първо ще можеш да видиш колата с очите си и да я покараш, след това да прецениш "на око" и собственика, което е важно, да си я прегледаш в сервиз, да спестиш някой лев от еко такси, винетки, гражданска, и т.н., и т.н. Автокъщите бих ги прескачал, въпреки че и там може да изскочи някой заек, но това е едно на 1000. Разбира се, зависи и до колко бързаш с покупката, но аз бих си дал време и бих изчакал нещо добро. Междувременно ще добавиш и още някой лев към бюджета! Както се казва, a win - win.
Най-добре си търси кола от тук, и то от частно лице по възможност. Първо ще можеш да видиш колата с очите си и да я покараш, след това да прецениш "на око" и собственика, което е важно, да си я прегледаш в сервиз, да спестиш някой лев от еко такси, винетки, гражданска, и т.н., и т.н. Автокъщите бих ги прескачал, въпреки че и там може да изскочи някой заек, но това е едно на 1000. Разбира се, зависи и до колко бързаш с покупката, но аз бих си дал време и бих изчакал нещо добро. Междувременно ще добавиш и още някой лев към бюджета! Както се казва, a win - win.

2005 Toyota Avensis T25 Estate - 2.0, 1CD-FTV powerplant
"Щастието ни зависи от нас самите."
- Аристотел
- Аристотел
- BOz
- Благодарил/а: 6 пъти
- Получена благодарност: 199 пъти
И е така и не е така.iovkito написа:Как може да се вземе такава кола , идея нямам. Сигурен съм , че като тръгна да си продавам авенсиса веднага ще започне някой да ме чупи в цената заради жулнатата задна броня , която не съм пребоядисал само поради факта , че ме е страх от некадърната работа на бояджиите и затова си я оставих с оригиналната боя. Но щом е за нов внос , всичко се преглъща , нали е карана в чужбина по хубавите магистрали и с вълшебната нафта. laugh.gif
Веднъж започне ли скърцането в купето, а това става много по-бързо ако колата се кара тук, то оправия няма. Кел файда, че окачването ти е здраво, като вътре се надпреварват арии от всякакви синтетични материали. Същото е и с ръждата. Двигател и всичко механично се прави, ама ръждата и общото овехтяване появи ли се, оправия няма. biggrin.gif
Разход на хибрид-> 
Разход на дизелов автоматик ->

Разход на дизелов автоматик ->

Ако си мислите, че поне половината от тези на Горубляне са изглеждали по по-различен начин преди да ги лъснат, много се лъжете...
Една боя, пране на салона, връщане на километража и е готова за лов на шарани...
Нов внос, реални километри, сервизна книжка, гаражна, карана от 74 годишна баба само в неделя на църква... biggrin.gif
Една боя, пране на салона, връщане на километража и е готова за лов на шарани...

Нов внос, реални километри, сервизна книжка, гаражна, карана от 74 годишна баба само в неделя на църква... biggrin.gif
Toyota Corolla E12 1.4 VVT-i 2006
Suzuki Samurai SJ413 1.3i 2000
Suzuki Samurai SJ413 1.3i 2000
- ffsolutions
И след първата смяна на маслото се чудиш кой ти е сменил тайно мотора вместо да ти смени маслото. След година половината кит опадал, започват да се появяват разни красоти... Точно за лов на шарани. laugh.gifkickata написа:Ако си мислите, че поне половината от тези на Горубляне са изглеждали по по-различен начин преди да ги лъснат, много се лъжете...
И най-любимото ми е, че ти дават ПЕРФЕКТНА кола, пък като отвориш италианските или немските сайтове, то кола със същите (но верояно реални) параметри там е на същата цена. Той джамбазина, понеже е душица, я е вкарал за благото на народа, и я продава без грам надценка, че даже и разходите по докарване са за негова сметка! То е много просто, 2 и 2 прави 4, а не нещо друго. За да се "хване цена", 90% от вкараните автомобили по къщите са с гаранция не за качество, а за мазани дефекти където се сетиш.

Но не е виновен този, който яде баницата, а този, който му я дава. Няма закони за тези неща, затова са на този хал.
2005 Toyota Avensis T25 Estate - 2.0, 1CD-FTV powerplant
- Аристотел
- Аристотел
- iovkito
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
Дразнещите поскърцвания и подухвания се появяват не толкова от лошите пътища , а от удряне на колата. Колкото и да се стараят по сервизите , все нещо остава недооправено и напомня след това за себе си. Сигурно като стане на 300 000 все ще има нещо , което да се обажда , но поне няма да изглежда като тази королка на снимките. laugh.gifBOz написа: Веднъж започне ли скърцането в купето, а това става много по-бързо ако колата се кара тук, то оправия няма.
Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
Радвам се,че сте си заформили дискусия,но напомням,че човекът си търси количка до 8500 лева и няма да е лошо да му показвате обяви,както е направил миро например.
Здравейте, аз обявите в mobile.bg и cars.bg ги гледам всеки ден по няколко пъти, но всичко което ми е по джоба е в другия край на България, а едно ходене до там ще ме задължи да купя може би най-малкото срещнато зло! Отделно няма да мога да откарам избраната кола в сервиз на Тойота (знаете че става с няколко дни предварителна заявка). И така, оглеждам се за коли в моя регион или поне до 200км радиус.