kanchev80 написа:Колега,
явно наслаждението на новата придобивка е голямо, но дали би споделил впечатлението си от Инсигнията.
Имаш ли изградени впечатления относно автоматика при 160 коня - проблемен ли е особено при автомобил втора употреба.
ПП. Вече правих оглед на две Инсигнии - едната бе повече от прекрасна със сервизна история и всичко читаво, но бе седан, което не ме удовлетворява.
Втората пък бе за демфер /2000 лв/ и е имала заведена щета за цялостно пребоядисване от градушка - т.е. 2 кофи кит biggrin.gif
Автомата си е класическия Aisin AF40-6. Демек Тойота и за това по принцип не е цвете за мирисане.
Не, че е нещо проблемен, ама като го сравниш с алтернативния ZF и разбираш тия японци колко са зле. biggrin.gif
Виж щетата къде е правена. Може и да има 2 тона кит, а може и да няма толкова много. Но лично аз при всички положения ако знам, че колата е правена от градушка, то със сигурност не бих я взел, без значение дали е правена перфектно или не. Просто лично вътрешно чувство и убеждение.
nowyaris написа:От седмица се чудя как да формулирам мнението си така,че всички да ме разберат.И накрая успях biggrin.gif . Ако ти предлагат на масата Кайзер пастърма (Авенсис) , що ти трябва да си поръчваш малотрайни колбаси (Инсигния и Мондео) ??????? Не мога да разбера !!!!!!!!! Нещо мазохистично има .
Да ти отговоря точно на въпроса - защото взимаш Кайзер пастърма, а получаваш Хамбурски Народен за цената на пастърмата. Надявам се съм ти отговорил абсолютно точно.

И за да бъда в тон, то някой може да предпочита малотраен колбас, вместо вечен бахур, имитиращ Кайзерска пастърма, ако ме разбираш.
Аз примерно не мога да купя Русенско варено, което всеки ден да служи все тъй вярно, да си все тъй сит, ама всеки ден поглеждайки настрани си казваш - а бе май е по-добре от време на време да ям и аз някоя друга плешка, нищо, че няма срока на Русенското варено. Пък като мине срока на годност, то ще си купя друга плешка. Но отваряйки поредната консерва с Русенско варено и поглеждайки срока на годност, все тъй отново се самонадъхваш, че това е най-доброто нещо, което може да имаш и усмихнат поглеждаш настрани с презрение към хората, които са избрали да ядат малотрайна плешка на скара и все тъй не разбирайки и упреквайки ги, че са тотални мазохисти.