ПАК РЕЙКА
Аз не разбирам, но момчето, което ми поддържа колата ми каза (самият той имаше Селика), че рейката ми е японска.... Това ми го каза след като ми смени накрайниците... и понеже коментирахме проблемите на английските сглобки е обърнал внимание на рейката... не зная какво е видял точно, но беше убеден, че при мен рейката е японска....Caesar написа:Ами аз и затова питам... Английска сглобка, не означава 100% английска рейка!
ToyotaFan как разбра, че рейката ти е японска?
Здравейте,
както бях писал по горе и при мен проблема е същия.Всяка сутрин когато отивам на работа ми се налага да минавам по павирана улица(е все пак живея в града на Тепетата) та тогава имам странното чувство че волана ще ми остане в ръцете, гумата ще тръгне да гони случаен пешеходец и т.н. ама не ми дреме проблемите да са по колата, не по МЕН !!!
както бях писал по горе и при мен проблема е същия.Всяка сутрин когато отивам на работа ми се налага да минавам по павирана улица(е все пак живея в града на Тепетата) та тогава имам странното чувство че волана ще ми остане в ръцете, гумата ще тръгне да гони случаен пешеходец и т.н. ама не ми дреме проблемите да са по колата, не по МЕН !!!