Здравейте,
Търся добър сервиз, в който да си сменя предните накладки на Ауриса. Може ли да споделите къде мога да отида.
Ако сервиза е в източните квартали (Младост, Дружба, Дървеница, Дианабад, и т.н.) ще ми е най-удобно.
Благодаря!
Сервиз София в Младост, Дружба, Дървеница, Дианабад?
- victoresko
Re: Сервиз София
Здравей,
Намери ли сервиз, на който можеш да се довериш в този район ? Някой с опит в по-нови Тойоти по възможност ...
Намери ли сервиз, на който можеш да се довериш в този район ? Някой с опит в по-нови Тойоти по възможност ...
Corolla 2008, 1.6 (124) , ака Койота
Re: Сервиз София
За смяна на консумативи и по-леки ремонти Питстоп на камбаните стават.
Toyota Corolla E12 1.4 VVT-i 2006
Suzuki Samurai SJ413 1.3i 2000
Suzuki Samurai SJ413 1.3i 2000
Re: Сервиз София в Младост, Дружба, Дървеница, Дианабад?
Здравейте, от скоро съм собственик на Тойота Авенсис, видях колата и както се казва любов от пръв поглед. Тъй като до сега никога не съм карал Тойота съответно не знам и добрите сервизи за нея, затова влязох във форума за да видя и да си избера в зависимост от препоръките на колегите. Учудването ми е голямо тъй като специално за София се коментират основно 4 сервиза: ТМ Ауто (официален- вече бях там, но малко солено
), ПитСтоп Ауто, Дикси Ауто и Ауто Лаборатория. Не мога да повярвам при толкова сервизи в София, само 4 са за Тойота! Тъй като съм нов и не мога да пусна тема ще помоля модераторите или колегите да пуснат теми подобна на тази за Варна (списък със сервизите във Варна) за основните градове. Списък със сервизите в София, Бургас, Пловдив и т.н. (без тенекиджии и бояджии). В самата тема колегите ще споделят дали са доволни или не от съответния сервиз. Според мен ще е голямо удобство за всички потребители от съответния град и няма да се губи време за излишно търсене по целия форум. Благодаря предварително ако някой се заеме с това добро дело.