Здравейте,
През студените зимни дни, бях махнал бокса, защото не виждах смисъл да го ползвам, при положение, че колата не успяваше да загрее до офиса. Този петък, обаче го сложих обратно, защото се позатопли, а и имах ходене до Хисаря

Веднага след монтажа си напълних душата, защото колата стана доста по-отзивчива, тръгваше от по-ниски обороти, а във високите имаше значително по-голяма сила! Вечерта тръгнах към Хисаря, но понеже закъснявах за партито и карах доста бързо. Голям кеф, ей biggrin.gif Така се набираше , при 140 като натиснех газта и си наемаше доста сериозно

По пътя не паднах под 140 и не карах плавно, ту ускорявах, ту намалявах, защото застигах някой. Стигайки в Хирася видях, че средната ми скорост е 112км/ч, а разхода по борд 6.8л/100. С предишната ми кола, 320i Е90, щях да направя около 9-10л/100км и нямаше да ми достави такова удоволствие откъм ускорение...
Добри са им моторетките на тези коли, много добре им пасват
Един убавец с Алфа 156 1.8 twinspark (140 коня) реши да ми се дърпа при около 140 и му направих такъв ластик, че чак ми стана неудобно