Опа,ударихме го на война заради една глупост.
Представям си да разрешат оръжието...ще останеме само 2-3 милиона Българи.
Аз пък ако има подобен инцидент му показвам картата и до там спира всичко та ако ще да носи и РПГ ...
Няма толкова прости хора...
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Хе-хе,
абе Поли, ами част от тея хора от глупост не могат да прочетат вестник пък камо-ли да разберат за какво става въпрос в картата biggrin.gif
На моя човек явно някой шеф му е казал - 'тук стой и не пускай', и той това и прави без да влага никаква мисъл....
Пък там където няма много мисъл, обикновенно се появява злобата...
абе Поли, ами част от тея хора от глупост не могат да прочетат вестник пък камо-ли да разберат за какво става въпрос в картата biggrin.gif
На моя човек явно някой шеф му е казал - 'тук стой и не пускай', и той това и прави без да влага никаква мисъл....
Пък там където няма много мисъл, обикновенно се появява злобата...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
-
Абе не съм съвсем съгласен с някои от мненията. Че "мда...злобата и насилието обикновено са израз на безпомощност..." съм съгласен, ама живеем във вълчи свят и е хубаво човек да си има известна защита. Аз например имам и пистолет и пушка, и трябва да ви кажа че ми вдъхват успокоение, особено когато прекарвам големи суми сам в колата.
Пък и никога не се знае кога примерно циганите ще решът да ти увършеят къщата, а недай си боже и жената. С къщата вече ми се е случвало и да ви кажа без пистолета нямаше да мине толкова добре за семейството ми.