здравейте колеги. Искам да Ви попитам, на който му се занимава да ми обяснява разбира се. Към момента няма кола, но съм се спрял и мисля да си купувам Тойота Корола 2003 година производство. Интересуваме според вас кой двигател /бензинов, дизелов/ е по -добре, кубатурата и още плюсове и минуси, който за какво се досети да пише. От полза ще ми бъдат всички мнения и коментари. Благодаря Ви предварително.
Последно промяна от Akima на 30 Мар 2015 13:38, променено общо 1 път.
Причина:Променено заглавие.
Колега, кой двигател или каква кубатура ти сам трябва да прецениш според това колко и къде ще караш колата.
А иначе виж тази тема за плюсовете и минусите на този модел. http://toyotabg.eu/viewtopic.php?f=29&t=21411
благодаря ти колега, определено ще ми е от полза. Иначе принципно в повечето случаи ще шофирам в градски условия и мисля да е по икономична. 1,4 куб. нещо от сорта
Ако намериш читава Корола 2.0 D4-D 90 к.с. е най-добрият вариант!
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Тържеството на разума се състои в това да живееш в мир с тези,които нямат разум.
Непрочетените книги умеят да си отмъщават.
Особено добре това се отдава на "Наказателен кодекс" и "Ръководство за употреба на верижен трион".