Ами проблема е, че делим един вход за паркинг с хотел.
Е... моят отговор си беше изискан (но без псувни) и дори се опитах да тръгна да си паркирам на обичайното място (което не е паркинга на хотела, но се минава през същия вход, който между другото е и проход към напречна улица) което явно не му хареса и с чисто човешка злоба и със замах БАМММММ
Като след това ми сподели, че ако не се махна веднага следващия удар щял да бъде по главата ми
Та след пристигане на полицията (която дойде доста бързо) се оказа, че същия юнак е заплашвал и едно момиче от съседен офис (40кг...), която като видя полицията излезе разтреперана от офиса си да се оплаче...
След моите думи, че съм се почуствал и физически застрашен /посегателство към личността е термина/ освен видимите поражения разговора се измени рязко...
Появи се техен началник, който каза, че ще плати всичко, а парите ще си удържи от служителя си...
Стъклото вече е монтирано и в понеделник чакам парите.
Ако не ги плати - полицията направи снимки и т.н. и по всяко време (най-добре до 2 седмици) мога да отида и да дам показания, след което моя застраховател ми изплаща щетата и смъква гащите на отсрешната страна...
А аз по мое усмотрение продължавам да гоня тъпанара за неимуществени вреди (стрес, уплаха, загубено време и т.н.)...
Това което ме учуди в случката, е че все още има такива неуравновесени типове, които си мислят, че като имат палка все още сме 90-те години..... И въобще не си мислят, че колкото и калпава да е системата, при подходящ подход може да ги смаже и да продължи да ги мачка години наред след такъв един незначителен проблем...