Има такова нещо,Japanese_fever написа:Няма такова нещо, пишех си по 5 и повече мнения на ден. Те за това се осъмниха, че съм търговец и трупам мнение, но скоро бяха опровергани безапелационно. biggrin.gifТака е, само че там имаше и ограничение от 2 мнения на ден, докато не направиш 50.

Сега там като има някой проблем с колата, пусне си тема и първият го попита дали е проверил еди какво си, ако направи грешка да отговори веднага, на следващите няколко човека които искат да помогнат, може да отговори на въпросите чак след 24 ч. и изобщо голяма "радост" настава за човека който се нуждае от помощ, ама какво да се прави, така са решили да се борят със спама за трупане на мнения . biggrin.gif
Мен лично не ме интересува колко мнения има продавача, а как е написана обявата .
Задължително трябва да има снимки и цена, никой не обича да дава едни пари за нещо което дори не е видял .

Също така описание на дефектите, ако има, алтернативна връзка (освен тази във форума и на ЛС) т.е. тел. № и местонахождение на стоката, за да си прецени предварително купувача, дали си струва да поеме скритите дефекти (ако има такива) или да отиде на место и да "обясни" на продавача, че не е прав .
Ако не отговаря на тези условия обявата, да отива директно в автоматичната изтривалка biggrin.gif и това е, лесно е като цифровизацията .