nowyaris написа:Да вземете да включите и едно i40 в класацията.
не е зле , ама много скъпо май го продават нещо, иначе за здравина нямам много отзиви....
----
ffsolutions написа:Колега, само да ти подскажа, така както гледаш класациите, да оглеждаш маааалко по-дълъг период. Какво имам предвид? C класата, която е на 6-то място за 4-5 годишни автомобили, при 6-7 годишни автомобили вече е на 71 място. Нали се сещаш за какво си говорим? laugh.gif Авенсиса от 15-то място отива на 5-то. Акорда се качва до 44-то. При 8-9 годишни автомобили Авенсис вече е на 2-ро място! Акорда отново се качва до 26-то. Сам си прави изводите.
Така, нека отговоря, защото съм чел подробно и много ми се смяха като купих чисто нова тойота - хем съм бил купил нова кола, хем пословично нечуплива. Еми да - за мен това е най-хубавото нещо - ако може 100 години да не се счупи, да ме закопае , да се потисна дано ! хахахах Да , ама не... с тоя капитализъм няма как да стане така.
Сега по-сериозно - последните 30 години Авенсис системно е най-нечупливата кола в категорията си, съжалявам , че не копирах тези данни с графиката от сайта , не помня къде е. Колата е скучна, не особено красива, финиша имам доста забележки, не е обезшумена добре и няма имидж, обаче не се чупи много и има други ред предимства, които я правят истинска. За мен да речем в една кола най-важните неща са : здравина, безопаснот, икономия. Видяхте, че е на 15 място (най-високо за този клас , а второ място е за друг модел все пак). Безопаснот - повече точки от BMW 5 , особено за деца (на краш тестове), има си добро VSC, пробвал съм доста пъти и ABS и др основни неща дори в базовата версия. Икономия - тук може и да куца, както я карам аз, обаче един идиот в Англия успя да докара до 3 на 100 с 2литра дизел ! (не знам къде и как е карал).
От там нататък дали има блутут, зонален климатик и халогенни фарове ми дреме на .....да не казвам на какво
----
Scott написа:Toyko написа:
Обаче пасата ме отказаха направо с тая класация :-(
rank car make - model fault rate mileage
6. Mercedes-Benz C 5.3% 68 000 km
15. Toyota Avensis 6.3% 78 000 km
22. Audi A4 7.3% 92 000 km
....
67. Volkswagen Passat 10.1% 111 000 km
Аз бих ти обърнал внимание освен на годините и на цифричката за средните изминали километри. Щото Пасата има средно 111к км пробег в тоя тест, а Авенсиса 78к. Та да не се окаже че са доста по-близки по надеждност като ги приравним.
да това го видях колега, интересно е и съм имал пасат, не е лоша кола, дори бих казал си е по-луксозна като змаисъл и изпълнение съответно - един пример - пищи преди да ти свърши водата, а авенсиса директно пресъхва
----
BOz написа:Най-най-най скъпото нещо, което може да направиш при покупка на автомобил, е да си купиш чисто нов автомобил. С нов автомобил покриваш единствено собственото си удовлетворение/его да караш такъв. Останалото са мнооого набутани пари, с които си храниш личното удоволствие.
И най-тъпото е , че на третата година си пак със стар автомобил хахахаххаха
----
Akima написа:@Toyko
Офтопикът е отбелязан със съответния емотикон - не виждам причина де се трие - все пак са един вид съвети и мнения горните постове.
Приканвам те да пишеш какво стана и дали искаш да редактираме анкетата.
Виждам,че се колебаеш между Пасат и Авенсис.
Лексус не гледа,а Субару не си споменал даже.
Опел кара ли?
П.С.

- този емотикон го патентовам и ще ви продавам лицензи за употребата.
Дидо - преди много години беше,но точно с глава минах - и тетанус ми биха.

А това беше ориентировъчно - всъщност ако намеря добра цена бих се замислил и за инсигния и за мондео , субару какво да пиша точно ? лексуса е леко скъп като сравним , евентуално нещо леко по-старо. Опел съм карал доста - инсигния става , ако няма проблеми, като видимост между др май не беше супер.
Искам да карам мондео , ама ония не ги застрховали, навсякъде го хвалят уж било много добро за каране ? И в хондата искам да се навра някак и да покарам :-) Дефакто отказах се от : Ситроен, Рено, Пежо, Шевролет и Волво, да зема да ги махна ?