АЕ92 4AGE - НЕ ВЪРВИ, ЩО ТАКА!
АЕ92 4AGE - НЕ ВЪРВИ, ЩО ТАКА!
На идване към София по "магитрала" Хемус има един сериозен баир преди последния или предпоследния тунел. "Казвам" сериозен, защото в обратна посока поддържам 120км/ч(дори повече зависи от "началната" скорост).
Та този баир го качвам със зор с 175-180км/ч, като съм сам(е аз съм си 100+ кг, но все пак) - т'ва нормално ли е според вас?!?
Или трябва да го качва с 200 например?
Ей, така си питам за информация!
ПОЗДРАВИ
Та този баир го качвам със зор с 175-180км/ч, като съм сам(е аз съм си 100+ кг, но все пак) - т'ва нормално ли е според вас?!?
ПОЗДРАВИ
ЪЪЪъъ тя колата 230 ги правеше с предишните джанти, сега чувствУвам някаква вибрация със металните джанти и зимни гуми и над 180 не вдигам!Xeku написа:Ти май просто искаш да се похвалиш, нали?Не виждам нищо нередно в това, което описваш. Предполагам, че не е проблем колата да вдигне и 200+ но едва ли ще е на баир.
Да се похваля.....абе знам други автомибили, дето катерят малко по-бързо!!!
Нещо свещите белеят, та си мисля да не е обеднена сместта. Причините може да са много, като най-простата е поомекнала пружина на клапана за контрол на налягането на горивото(контролирият от вакуум).
Понеже съм много ПРОСТ човек(програмист), ШЪ доправям мотора, така съм решил....искам повече въртящ момент около 5500об!
ПОЗДРАВИ
Re: АЕ92 4AGE - НЕ ВЪРВИ, ЩО ТАКА!
Въпреки, че ме съмнява толкова голямо отклонение да е от това, все пак провери каква е разликата в размера между старите и настоящите гуми. Ако си с по-високи в момента със сигурност километражът ти ще отчита по-ниски стойности.Reptile написа:На идване към София по "магитрала" Хемус има един сериозен баир преди последния или предпоследния тунел. "Казвам" сериозен, защото в обратна посока поддържам 120км/ч(дори повече зависи от "началната" скорост).
ПОЗДРАВИ
1984 Тойота Корола 4AGE 20v
2007 Субару Импреза STi

2007 Субару Импреза STi
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: АЕ92 4AGE - НЕ ВЪРВИ, ЩО ТАКА!
Ne mislq, 4e trqbva da se pravi ot muhata slon.
Nqkoi bairi sa sus seriozna denivilaciq, koqto ne moje da se vidi na pruv pogled, ne moje da se preceni, osobeno ako baira e dulug s postoqnnen naklon. Misulta mi e, 4e nqkoi put si misli6, 4e baira ima maluk naklon, no vu6tnost toj si e dosta serionzen. Moje da go useti6 realno, ako go izpune6 s velosiped.
Ta ot tazi gledna to4ka mislq,4e ne trqbva da se kahuri6. Mnogo e vajno kolko si se zasili predi golqm bair!
Nqkoi bairi sa sus seriozna denivilaciq, koqto ne moje da se vidi na pruv pogled, ne moje da se preceni, osobeno ako baira e dulug s postoqnnen naklon. Misulta mi e, 4e nqkoi put si misli6, 4e baira ima maluk naklon, no vu6tnost toj si e dosta serionzen. Moje da go useti6 realno, ako go izpune6 s velosiped.

Ta ot tazi gledna to4ka mislq,4e ne trqbva da se kahuri6. Mnogo e vajno kolko si se zasili predi golqm bair!
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Сериозен си е!
Този е сериозен, около 5-6км постоянен наклон. Ако се пуснеш с велосипед, нищо чудно към края на този наклон да си хвръкнал вече, особено ако ти е по-широчко якето biggrin.gif
ПОЗДРАВИ
ПОЗДРАВИ