Здравейте, колеги. От доста време ми се върти в главата реализирането на тази идея и вече я осъществих. Проблемът е, че при товарене и разтоварване, лесно може да се надраска бронята. Много автомобили имат защита в този участък, но не и Тойота.
http://dox.bg/files/dw?a=bd5f18110d
Може би ще стане и на други модели, но трябва да се мери.
Аз заложих на прозрачно фолио. Ако някой се заинтригува и го сърбят ръцете, споделям с вас готовия файл. От тук можете да свалите файла в PDF формат, готов за плотер - Защитно фолио за задна броня Corolla Verso
- gimara
- Автомобил: Verso 1.8/CVT, 2016
- Благодарил/а: 49 пъти
- Получена благодарност: 111 пъти
Защитно фолио за задна броня Corolla Verso
Toyota Manuals/Сервизни ръководства/Ръководство на потребителя
Toyota Corolla Verso 1.8/2008 >> Toyota Verso 1.8,CVT/2016
Toyota Corolla Verso 1.8/2008 >> Toyota Verso 1.8,CVT/2016

-
Защитно фолио за задна броня Corolla Verso
Здравей, колега gimara,
Страхотна идея за защитното фолио! Сега видях от теб темата, тъй като си търся задните защитни лепенки на задната врата и прага за тойота версо 2012. Взех колата с лека щета там и сега ще я правя, но в тойота ми казаха 140 лв на брой.
Та били казал къде принтира това защитно фолио ти за бронята на багажника, за да попитам дали там могат да направят и такива защитни лепенки за вратата? Или ако знаеш по-евтин вариант откъде да поръчам?
Страхотна идея за защитното фолио! Сега видях от теб темата, тъй като си търся задните защитни лепенки на задната врата и прага за тойота версо 2012. Взех колата с лека щета там и сега ще я правя, но в тойота ми казаха 140 лв на брой.
Та били казал къде принтира това защитно фолио ти за бронята на багажника, за да попитам дали там могат да направят и такива защитни лепенки за вратата? Или ако знаеш по-евтин вариант откъде да поръчам?