housemusic написа:Здравейте колеги! Преди 5 дни си взех селика 2000г., 143 к.с., търсих из форума но не намерих инфо за сваляне на главата, да кажем с 0.8мм, изобщо има ли такъв вариант, правил съм го на други двигатели и се получава доста добре, но специално за този мотор и тойота като цяло не знам почти нищо, инак колата е супер, но ми се струва малко тромава за спортно изпълнение.
За конете си и разхода на бензин, който дава върви доста добре . Най-добрия начин е слапа на 2ззз в нашето купе , иначе колегата НиКо казва , че може да я направи около 167-8 коня Селиката и вървяла като 325 ца на БМВ , че и малко повече, но не иска да каже как ( разбирам го донякъде

само , че да си откарам колата на сляпо без да знам какво ще се прави по нея ми е малко странно ) доста търсих по нета , но не можах да разбера как става тая работа . Аз стига да имам време сега ще направя една генерация при колегата Дидо , че ми е прекалено тиха (най-вероятно следващия месец) . Сложа ли другите джанти и крилото ще после снимки да видиме дали е станала по-добре

П.С Избрах си следващия автомобил - Тойота ГТ86 , само трябва да минат няколко годинки да падне цената biggrin.gif biggrin.gif