какво да огледам? Никога не съм имал дизел

благодарямехаННика написа:Около 1/4 от описаните "екстри" ги няма. Като видя или чуя Уникат за някоя обикновена колица не знам защо, но ме дразни страшно. Има 2 а не 6 еърбега, круиз контрол не се вижда, хладилна жабка, мултифункционален волан, сензор за дъжд-глупости. Ако отидеш питай къде са тези неща, сигурно ще е забавно. Закарай я в сервиз, ако трябва си плати превоза.
3500-4000 . Лв. Няма дизелаци в пловдивAkima написа:Като цяло и на мен не ми хареса обявата заради подобни мушенгии/селении.
2.0 D4D във вариант 90 коня е много добър избор за дизел - мисля,че и Доктора ще потвърди като види темата.
Като се спреш на други обяви ги дай тук.
В Пловдив нямате ли някоя подобна по автокъщите,че за кола за 2-3 к да се разхождащ напред назад нещо не ми се вързва.
С какъв бюджет разполагаш
и аз така мисляstivi написа:Пет обяви отворих в тази автокъща и всичките им коли са в топ състояние и от първи собственик /ама не пише от основния ремонт ли се брои/Заеби ги тия !
Благодарско!!!gojyto написа:Здравей! Аз карам дизел от 6 години макар и друга марка.Разбира се иди рано сутринта във възможно най- студеното време.Виж дали пали безпроблемно.Гледай да си държи оборотите.Оглеждай за течове на масло.Не искам да те отказвам, но нито му вярвам ,4е е на 170 К км ,нито че е като нова.Общо взето от автокъща в БГ и не само не е хубаво да купуваш.За разход на масло всичко е на късмет.Но бъди сигурен ,4е разхода на нафта няма да ти е 4-5 както ще ти каже автокъщата.Аз съм с форд 1.8 ТД -пали безпроблено при -24 и не бара маслото на 13 К км дори ,но си гори 6.5 извън и 7 7.5 в града.Общо взето съм на мнение ,че за икономия е по добре бензин с газово.Но ти си решаваш.
не е газовата а майсторитеgojyto написа:И аз така чувам ,че с газовите има също доста проблеми.Пожелавам ти да случиш на дизел като моя.Аз сум сега на обратната тема.Искам от дизел да минавам на бензин.Искам селикааааааа
всичко харчи по нещо biggrin.gif biggrin.gif масло ли няма по-магазинитеgojyto написа:Hah аз пък съм си ергенче и го нямам тоя проблем.Но всички ме плашат с тоя разход на масло.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта