Кражба - София,зала Академика - Subaru Outback H6 2001 зелен
- iovkito
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
Re: кражба
Износ за братски страни или разфасоване на части. Джанти 500 , брони 500 , дюзи 500 и т.н.
Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
Re: Кражба София,паметник Левски - Auris 2007 тъмно сив мета
@shadow88
Ще закача темата за седмица - дано някой колега забележи колата.
От мен - успех и късмет!
Ще закача темата за седмица - дано някой колега забележи колата.

От мен - успех и късмет!

-
- Получена благодарност: 1 път
Преди време имаше интерес от тойоти за арабските страни, без оглед на модел, км, състояние и др.
Corolla Verso 2,2 D4D 2008г.
- iovkito
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
Интересът все още си го има. Доста джипове и пикапи изчезват. Тази година ме задължиха да си сложа допълнителен имобилайзер и GPS проследяване , за да ми подновят автокаското.
Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007
@Akima мерси много за жеста. Надявам се колата да се намери... цяла... ама като знам какво става в действителност.....
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Колега от Хонда форума току-що изрева, че са му откраднали Сивика (8 генерация) - Младост 1 блок 12 на паркинга пред блока (на гърба на 118 СОУ Людмил Стоянов). Кражбата е станала тази нощ сряда с/у четвъртък (25.02.-26.02.). Ето как изглежда колата:
https://onedrive.live.com/?cid=374c5552 ... n_jze7rXxE
Ето и темата в Хонда форума:
http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=96719
Явно наистина има някаква акция в София за крадене на предимно японски автомобили. ХОРА ПАЗЕТЕ СИ КОЛИТЕ, КУПЕТЕ СИ АЛАРМИ, НАПРАВЕТЕ СИ КАСКО, ако колата Ви е 2005-та или по-нова. Дано само тази наказтелни акциии да не е организирани от застрахователи...
https://onedrive.live.com/?cid=374c5552 ... n_jze7rXxE
Ето и темата в Хонда форума:
http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=96719
Явно наистина има някаква акция в София за крадене на предимно японски автомобили. ХОРА ПАЗЕТЕ СИ КОЛИТЕ, КУПЕТЕ СИ АЛАРМИ, НАПРАВЕТЕ СИ КАСКО, ако колата Ви е 2005-та или по-нова. Дано само тази наказтелни акциии да не е организирани от застрахователи...
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
- Black-VVT-i Celica
ДА КОЛАТА Е НА БРАТ МИ.С голяма любов я купихме и си я караше.Много тежко го преживява ме.Чувството е необяснимо.
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Едната версис е, че може тези от автомивката да са му спретнали нещо, а другата че самият продавач си е запазил резервния ключ за него и сега си я прибрал обратно. И двете версии са адски нелепи и трябва да се проверят от полицията!Black-VVT-i Celica написа:ДА КОЛАТА Е НА БРАТ МИ.С голяма любов я купихме и си я караше.Много тежко го преживява ме.Чувството е необяснимо.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
- Black-VVT-i Celica
Аз съм полицай и знам как стоят нещата. Полицията няма да си мръдне пръста за кола за 15 хил. Да според мен колата е в дупница. Проблема е че в дупница собствениците са полицай
Здравейте,
Аз съм един от администраторите на http://www.hondabg.com. Видях темата ви и реших да ви пиша направо тук. Може двата Форума да си помагаме взаимно в тези неприятни инциденти. Колегата по горе е написал за една Хонда но в действителност те са 2. Силно се надявам да се намерят и те и Тойотите които са изчезнали.
Ето и линкове към темите от Хонда форума.
Хонда Сивик 2006
Хонда Сивик 2006
Ако може някой да се свърже с мен и да ми даде линк или снимка на откраднатите тук коли за да го добавим и при нас. Нека сме си взаимно полезни .
Поздрави,
Митко.
Аз съм един от администраторите на http://www.hondabg.com. Видях темата ви и реших да ви пиша направо тук. Може двата Форума да си помагаме взаимно в тези неприятни инциденти. Колегата по горе е написал за една Хонда но в действителност те са 2. Силно се надявам да се намерят и те и Тойотите които са изчезнали.
Ето и линкове към темите от Хонда форума.
Хонда Сивик 2006
Хонда Сивик 2006
Ако може някой да се свърже с мен и да ми даде линк или снимка на откраднатите тук коли за да го добавим и при нас. Нека сме си взаимно полезни .
Поздрави,
Митко.
- Black-VVT-i Celica
Важно е да се обменя информация за начина на кражбите и косвените и предполгаемите доказателства . Трябва да ни е трах до някъде и да се предприемат мерки сами да се пазум. Както казах и в хонда форума слагайте допълнителни аларки и скрити бутони.
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
@shadow88
Има ли развитие по въпроса?
Да пишеш като се намери колата или като ти изплатят застраховката.
Хубаво е да качиш снимки и рег.номер на колата - темата вече се вижда и при колегите от Хонда форума - http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=96719.
Има ли развитие по въпроса?
Да пишеш като се намери колата или като ти изплатят застраховката.
Хубаво е да качиш снимки и рег.номер на колата - темата вече се вижда и при колегите от Хонда форума - http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=96719.
- Black-VVT-i Celica
погледнете линка в хонда форума и прочетете коментарите.Говоря най вече за коментара на колегата с автомивките. Мисля че там е истината .........Това за което ви моля дайте гласност на случая начина на извършване,защо няма да е последната кола
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Според мен тази схема в този вид не е работима...
При безключовото палене май не е просто пасивния имобилайзер, а е устройство, работещо на по-голяма дистанция..
Какво става ако ключа (или чипа му) остане в автомобила при безключово палене?
На автомобилите, които съм пробвал, това не позволява заключване на автомобила (пищи като натиснеш бутона)...
Ако пробваш повече от три или пет пъти (забравил съм вече колко пъти), автомобила все пак се заключва, но автомобила игнорира вече този ключ...
Т.е. дори и да отвориш автомобила, не можеш да стартираш автомобила повече с този ключ...
И за да излезеш от тази ситуация, трябва да отвориш и запалиш автомобила с втория ключ и след това да изкараш първия ключ от автомобила... С това вече отново се разрешава работата на първия ключ...
За безключовите навярно е по-вероятен варианта с куфарчето - ретранслатор... Замислям се за екранирана калъфка на ключа
При безключовото палене май не е просто пасивния имобилайзер, а е устройство, работещо на по-голяма дистанция..
Какво става ако ключа (или чипа му) остане в автомобила при безключово палене?
На автомобилите, които съм пробвал, това не позволява заключване на автомобила (пищи като натиснеш бутона)...
Ако пробваш повече от три или пет пъти (забравил съм вече колко пъти), автомобила все пак се заключва, но автомобила игнорира вече този ключ...
Т.е. дори и да отвориш автомобила, не можеш да стартираш автомобила повече с този ключ...
И за да излезеш от тази ситуация, трябва да отвориш и запалиш автомобила с втория ключ и след това да изкараш първия ключ от автомобила... С това вече отново се разрешава работата на първия ключ...
За безключовите навярно е по-вероятен варианта с куфарчето - ретранслатор... Замислям се за екранирана калъфка на ключа

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008