Здравейте,колеги,
Клаксонът спря да работи от известно време.
Проверих бушона под капака - добре е.
Релето за клаксона чатка когато се натисне, самият клаксон не съм го тествал, но с мултицет проверих двете клеми, които влизат в него и при натиснат клаксон не стига напрежение до него.
Моля за предложения каква може да е причината?
MODEDIT Akima
Добре дошъл - имаме нови правила - http://toyotabg.eu/viewtopic.php?f=1&t=28369.
Как да пускате теми и в кой раздел да са - http://toyotabg.eu/viewtopic.php?f=29&t=28695#p285044.
Докато не напишете конкретна информация - няма как да помогнем.
Засега местя темата в правилния раздел - след като уточним модела ще я дооправя.
Да се счита,че сте преминали ориентация - оттук нататък има и санкции.
Клаксон не работи, не стига напрежение до него
-
Клаксон не работи, не стига напрежение до него
Последно промяна от Akima на 16 Фев 2015 20:01, променено общо 1 път.
Причина: Преместена в правилния раздел.
Причина: Преместена в правилния раздел.
Re: Клаксон не работи, не стига напрежение до него
Проблема може да е във волана скъсан кабел лесно се оправя .Напиши каква е колатаunder_grounda написа:Здравейте колеги,
Клаксонът спря да работи от известно време. Проверих бушона под капака - добре е, релето за клаксона чатка когато се натисне, самият клаксон не съм го тествал, но с мултицед проверих двете клеми, който влизат в него и при натиснат клаксон не стига напрежение до него. Някакви предложения каква може да е причината?
-
Извинявам се за правилата, ще се запозная с тях за в бъдеще. Колата е Корола 2003 1.6. Проблемът беше всъщност в кабела, който се използва за масата - беше излязъл от обувката в края където се включва към масата.
Аз искам да попитам за следния проблем:
клаксонът работи, но звукът, който излиза от него е много "гаден" или по друг начин казано - много дебел звук. Това може ли да се регулира или трябва нов клаксон?
клаксонът работи, но звукът, който излиза от него е много "гаден" или по друг начин казано - много дебел звук. Това може ли да се регулира или трябва нов клаксон?
RAV 4 бензин 2,0 - ръчни скорости 2008г, 152 кс
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
Нов.dts000 написа:Аз искам да попитам за следния проблем:
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic