И за отрицателно време две страници за устройството и ремонта на автоматичната скоростна кутия

Хубаво е да се уточни какво значи "дълго време"?Airfan написа:Ако имам да чакам повече от 10 секунди минавам на N. В книжката пише да не се държи на D дълго време на спирачка на едно място, тъй като прегрявало маслото.
Цитирах дословно, конкретика не са написали.kickata написа:Хубаво е да се уточни какво значи "дълго време"?Airfan написа:Ако имам да чакам повече от 10 секунди минавам на N. В книжката пише да не се държи на D дълго време на спирачка на едно място, тъй като прегрявало маслото.
Това беше гадно,колега,много гадно,но и много вярно biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .Аз на светофара тъй или иначе натискам спирачка и по навик отивам на N.Дали ще си вдигна после крака от спирачния педал зависи от баира,на който е светофара - Залцбург не е най-равния град,а и трафика покрай стария град е ужаен.Сигурно ми е останало навик от ръчната скоростна кутия,не мога да дам разумно техническо обяснение защо го правя,нито дали е правилно или не.Но и Вояджъра,и Туарега са огромни коли и все ме е страх да не тръгне тоз автоматик без да искам и да стане скъп,прескъп панаир после.kickata написа:Щото за някой колега 1 минута може да е дълго време, а пък на някоя колежка 15 минути да са и малко...![]()
![]()
Е, там се гаси и двигателя, че даже и вестник се купува .... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifIvoDobrev написа:Ами честно казано никога на светофар не съм превключвал на N или P. Когато чакам жена ми пред магазина вече си е друга работа :-)
Че тя много чевръста твойта, щом само с вестник минаваш.scorpion написа:Е, там се гаси и двигателя, че даже и вестник се купува .... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifIvoDobrev написа:Ами честно казано никога на светофар не съм превключвал на N или P. Когато чакам жена ми пред магазина вече си е друга работа :-)
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 3 госта