Ако питаш за собствениците - те са в САЩ.
Неслучайно и хостингът и домейна са в US.
Има разлика между административен панел на phpBB,на хостинг и sql база.

Колега, благодаря за отговора.Airfan написа:Разделянето по модели е крайно неправилно, защото едни и същи възли понякога се използват в различни модели автомобили, примерно EGR клапанът. И е много по-добре да има тема "Почистване на EGR клапан", от колкото х теми за едно нещо в х различни раздела.
Аз съм ползвал и двата вида разделение и мога да гарантирам, че при разделянето по модели се дублират често едни и същи неща и по-трудно се намира информация.
Дам, за това е форум - да споделяме мнения. Решенията ги взема някой другscorpion написа:Колега, благодаря за отговора.Airfan написа:Разделянето по модели е крайно неправилно, защото едни и същи възли понякога се използват в различни модели автомобили, примерно EGR клапанът. И е много по-добре да има тема "Почистване на EGR клапан", от колкото х теми за едно нещо в х различни раздела.
Аз съм ползвал и двата вида разделение и мога да гарантирам, че при разделянето по модели се дублират често едни и същи неща и по-трудно се намира информация.
Имаме очевидно концептуални различия но приемам структурата, както е създадена, и както се счита, че е приемлива![]()
Поздрави !
Радвам се,че си доволен.Japanese_fever написа:Разделянето на Техническия раздел е станало супер!
Поздравления!
Защото нямаш и 1 пост - привилегии се придобиват след натрупване на няколко поста.androangelov написа:До модераторите, защо и моите лични съобщения са ограничени? Пиша тук, защото нямам никаква връзка с Вас.
Мерси за бързия и конкретен отговор , преди нямаше проблем явно това е нещо новоAkima написа:Защото нямаш и 1 пост - привилегии се придобиват след натрупване на няколко поста.androangelov написа:До модераторите, защо и моите лични съобщения са ограничени? Пиша тук, защото нямам никаква връзка с Вас.
Тази тема е за докладване на ботове.
Пиши ми тук,за да ти помогнем с колегите сега - после ще преместя нещата в правилната тема.
Потребители разглеждащи този форум: mukot и 8 госта