Вече ни е ясно!nowyaris написа:Някой наясно ли е с кой точно модел от производствената си гама Тойота ще се завърне в сверовния рали-шампионат през 2017 г.![]()
![]()
Вече съм се разбрал със Стефан Саразен - като и изплати лизинга 2022 ще си я купя от него - за пенсионирането да си направя и аз един подарък . Ще ги питам тогава онея келеши с немските премиуми по светофарите biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .
Ония "келеши' с премиум немските автомобили така ще ти раздават шамари, че ти ще се чудиш дали не си объркал колите и не си взел на тати Жигулата. laugh.gifnowyaris написа:Вече съм се разбрал със Стефан Саразен - като и изплати лизинга 2022 ще си я купя от него - за пенсионирането да си направя и аз един подарък . Ще ги питам тогава онея келеши с немските премиуми по светофарите biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .
Метафора, колега, метафора. Очевидно ти куца.nowyaris написа:Аз по принцип до сега за последните тридесетина години само два-три пъти съм ял шамари , но за съжаление няма живи свидетели вече. И никога не коментирай колеги , които не познаваш лично
. Дори и на майтап .Щото майтап на голо дупе си е живо....... . Въпреки напредналата ми възраст (според съпругата ми) . biggrin.gif
Всички сме колеги на пътя, без значение от марката автомобил, която караш.И никога не коментирай колеги , които не познаваш лично
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта