СОФИЯ - Срещи - EKO бул."България" - всяка неделя вечер
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
Re: СОФИЯ -срещи
аз съм за само ,че днес го видях , но да се разберем към 30-ти за 01.02
професионален мапер
- andrian999999
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
И аз ще направя всичко възможно да дойда. 

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
Приятели здравейте, аз от днес съм в този форум, надявам се да си прекарваме добре тук. Ще има ли скоро срещи?
- andrian999999
Последният път Кики каза че ще дойде но излъга, ма това е нормално той е тойотаджия biggrin.gif
професионален мапер
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
И за теб е нормално да се заяждаш-нали си ФИАТаджия?!andrian999999 написа:Последният път Кики каза че ще дойде но излъга, ма това е нормално той е тойотаджия biggrin.gif

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
Здравейте Колеги. Нов съм във форума и гледам, че в темата не е писано от известно време. Правите ли си още клубни срещи?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!

По-добре да стигнеш 20 минути по-късно, отколкото да си отидеш 30 години по-рано.
- andrian999999
клубни срещи почти няма , ако беше БМВ форум щеше да има редовно, но това е тойота форум , марката е обърната към улегнали (да не кажа възрастни семейни мъже) и всичко живо тук е под чехъл ,но няма да си признае! събота, жената , децата, вили , села, планини, ол инклузиви ..... неделя към вкъщи и няма време за срещи, и аз съм развял бялото знаме ,но се боря горе долу като Сталнград - то град няма всичко леш и сринато ама аз не се предавам , чат пат гледам да се напия да се прибера сутрин да покажа ,че войната още не е загубена даже напоследък пропих колега от форума.
п.п. за среща винаги съм готов . По принцип съм си мислил ако клубната среща е през седмицата доста колеги ще минат на срещата да се видим а след това в къщи ще излъжат ,че са имали работа и затова са закъсня ли
п.п. за среща винаги съм готов . По принцип съм си мислил ако клубната среща е през седмицата доста колеги ще минат на срещата да се видим а след това в къщи ще излъжат ,че са имали работа и затова са закъсня ли
професионален мапер
- skydiver
- Автомобил: Rav4.2
- Благодарил/а: 3 пъти
Веднага си признавам за чехъла...andrian999999 написа:...марката е обърната към улегнали (да не кажа възрастни семейни мъже) и всичко живо тук е под чехъл ,но няма да си признае! ...

Но ако направите срещата през седмицата, бих дошъл.
Any car can get you where you need to go, a special car gets you there with a smile on your face...
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
Във Варна още ходим боси...skydiver написа:Веднага си признавам за чехъла...andrian999999 написа:...марката е обърната към улегнали (да не кажа възрастни семейни мъже) и всичко живо тук е под чехъл ,но няма да си признае! ...![]()
Но ако направите срещата през седмицата, бих дошъл.