Колеги,
пичовете ще лежат по 8 години всичките, тъй като са били в изпитателен период, не могат да ги пуснат предсрочно при добро поведение и т.н.
Сега за приятелите в 6-то спор няма,че ако нямах такива, сигурно нямаше да ми обърнат внимание,но пак Ви казвам, че когато няколко жалби или сигнали се пуснат в периода на ден-два, те обръщат внимание като видят,че хората се оплакват. Дали полицаите също са в схемата, не знам, но знам,че моите приятели са толкова честни,че ако те спрат има два варианта, глобяват или те пускат, такива от сорта колега "какво ше прай'м ся" при тях няма. Не случайно всичките са потънали в заеми и живеят на ръба на оцеляването. Да има и добри полицаи има и лоши (от типа,че излиза с мисълта днес да изкара някои лев от шофьорите,а не да контролира движението и да следи дали спазваме правилника)...
Нека шефчетата тук (админи,оператори,модератори и т.н.) гледам,че заключват темите и не може вече да се коментира по тях, да го направят за да не си чешаме езиците за щяло и нещяло.
Колкото до колегата, който говори за политика, ти казвам,че надписа "Fuck economy", е с цел да каже, че - майната и на икономията на гориво, а не за политика ;)
До другие колеги, които са мераклии да черпят, Благодаря пичове, но едвали някога ще се видим, защото съм доста зает, но го изпиите Вие за здраве, защото то е най-важно всичко друго се постига и оправя. Надявам се всички да бъдем добри и толерантни на пътя! Приятен ден и успешен петък