Или синя....... . Доста джентълменскоTATI написа:Ама в случая беше с червена кръв
Като й омръзне и тръгне да го продава ми пиши ЛС.slowtraveler написа:Дидо, скоро ще можеш да участваш в ретроралита![]()
Че и да ги печелиш - колата ще е изключително запазена...
Между другото една колежка има дизелово Ярисче 90к.с., който май бе някъде около 2006-2008г (бях писал тук, ама в момента не включвам точно коя година бе покупката)...
Натоварено колкото се може - навигации(с един чувал дискове, ама за Варна има само два непресичащи се булеварда), безключово палене и т.н.
Досега също няма проблеми... Ама не съм сигурен дали има врътнати 10х.км.... Стои си в гаража и толкова...
е какво са 120 за ярето, с мойто съм вдигала и 170, нищо му няма biggrin.gif или ти се ядосваш що на околовръстното?nowyaris написа:ПП. Вчера си призна,че вдигнала 120 на околовръстното в Русе към моста без да се усети...... Ако беше някъде наблизо![]()
![]()
Да ги вдига дето си иска . Аз се ядосах щото тя не можа да си спомни дали е била на трета или четвърта скорост тогава biggrin.gif . Ама нейсе,женска му работа . То е Ярис,няма какво да му стане - изчислен е жени да го мъчат . И той като менеdesSs написа:е какво са 120 за ярето, с мойто съм вдигала и 170, нищо му няма biggrin.gif или ти се ядосваш що на околовръстното?nowyaris написа:ПП. Вчера си призна,че вдигнала 120 на околовръстното в Русе към моста без да се усети...... Ако беше някъде наблизо![]()
![]()
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot], Google [Bot], Jorjeta Bogoeva и 6 госта