Цвят за АЕ86
Цвят за АЕ86
Кажете сега, като се каже АЕ86 в какъв цвят си го представяте?
Ако може и със снимки и кратко описание да подкрепите мненията си, ще се получи много "красива" тема!:)
П.П. Сигурно съм пропуснал нещо, но ще добавям...
Ако може и със снимки и кратко описание да подкрепите мненията си, ще се получи много "красива" тема!:)
Re: Цвят за АЕ86
tvoyata si e hubava, odari i edna hubava byla boya, i shte e supra, na ae86-cata i otviva mnogo byaloto! puk i lyatoto ne e tolkova zega kato ya napeche slunceto, a i byalata boya e mai-po-evtina ot drugite. biggrin.gifEl Camino написа:Кажете сега, като се каже АЕ86 в какъв цвят си го представяте?
Az sashto ne haresvam bjaloto kato cvjat za kola, osobeno za sportna kola... No to si e vupros na vkus!El Camino написа:Mersi za syweta Punky biggrin.gif
Az po default sym si bql i deistwitelno shte mi e nai - lesno da si ostana bql, no moq favorit e cwqt kato na twoqta Supra. Takyw mi e i na Opela i na Carinkata. Tymniq cwqt e po mrysnishki i me wleche poweche men.
Na Carinata (tvojata beshe tumno chervena, ili patladzhanena, dokolkoto si spomnjam, a?) poveche i otiva tumen cvjat, na AE86 ne znam, no skoro se izkefih na edna Honda Accord tumnozelen metalic, po-skoro hameleon... adski me izkefi cveta, taka che glasuvam za tumnozelen metalic !

Da - tymnocherweno, leko sinee. Vectrata e Diamant model i te sa s patladjan perla. Obikalqsh, gledash i kato te pitat kakyw e, ne mojesh da kajesh biggrin.gifToyotaFan написа: Na Carinata (tvojata beshe tumno chervena, ili patladzhanena, dokolkoto si spomnjam, a?) poveche i otiva tumen cvjat, na AE86 ne znam, no skoro se izkefih na edna Honda Accord tumnozelen metalic, po-skoro hameleon... adski me izkefi cveta, taka che glasuvam za tumnozelen metalic !
Според мен белият цвят е най-неподходящ за автомобил, особено за такъв с прави "old fashion" форми. Колата изглежда безлична, а и често се отъждествява с бяла техника!
Но това изцяло пасва на моя замисъл за АЕ86 - кола, която не привлича внимание, но може да бъде голяма изненада! Ето защо моят глас отива за позиция 1!!!

Но това изцяло пасва на моя замисъл за АЕ86 - кола, която не привлича внимание, но може да бъде голяма изненада! Ето защо моят глас отива за позиция 1!!!

1984 Тойота Корола 4AGE 20v
2007 Субару Импреза STi

2007 Субару Импреза STi
Shte si gi poznawame bez problemi, PAKETAPAKETA_1 написа:Eto tova e - 5 choveka glasuvahme i ima 5 razlichni mnenia...ElCamino , ako tova ne e pomosht ne znam kakvo e....az si mislia che srebarna sas cherno e malko po agresivno kato pak ne bie tolkova mnogo na ochi...ama nali znaesh - na hubava kola vsichko i otiva...(po4ti vsichko)

- LordDigital
- СупраДжия
neznam, az si mislya che specialno AE86-cata sus edin dobur bodya kit, i byal svyat, stava neveroyaten zvyar, gocorya tochno i samo za neya, mnogo mi haresva v byalo, kogato e natochena razbira secj написа:Според мен белият цвят е най-неподходящ за автомобил, особено за такъв с прави "old fashion" форми. Колата изглежда безлична, а и често се отъждествява с бяла техника!![]()

- juri_galev
-
- Обратна връзка:
napravi ia cherna ili niakvo iako oranjevo.
nai dobre si vzemi NFSUG2 semi edno AE86 i probvai s razlichni zvetove.
Az tercela m/u tia 2 cviata se kolebaia. mnogo mi se iska oranjevo, niakvo iako oranjevo julto no puk chengetata shte me vijdal ot 10 mili, ama pak mnogo mi se iska... ne znam truden izbor e cveta na kolata
nai dobre si vzemi NFSUG2 semi edno AE86 i probvai s razlichni zvetove.
Az tercela m/u tia 2 cviata se kolebaia. mnogo mi se iska oranjevo, niakvo iako oranjevo julto no puk chengetata shte me vijdal ot 10 mili, ama pak mnogo mi se iska... ne znam truden izbor e cveta na kolata