А забравих да кажа дизел се купува зиматаsharko01010 написа:zi zi top наистина ще са замисля за 2003 год ,защото според мен 2004-2005 Toyota Corola са много високи цените,това е мое мнение,давам пример Ford fokus 2 фул екстри 2006 2007 около 5,800до 6,200 мазда 6 5,500 до 6000 нисан примиера 5,500-60000 мазда примаси и др , това е цена без пазарлък.а се съм се спрял 90к защото нисък данък ,обикновен маховик,турбото е по надежно от 116к дюзите са по добри за нащата нафта,няма dpf филтър и разни други.а за1,4 d4d 90к за 2004-2005год искат цена колкото за кола от 2007-2008.не знам луда работа.
Мнение за покупка на Toyota Corolla wagon D4D E12
-
Re: Липса на обяви за продажба на Corolla E12 D4D 90HP комби
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
Що? Аз мойте дизелови съм ги купувал лятото.sharko01010 написа:А забравих да кажа дизел се купува зиматаsharko01010 написа:zi zi top наистина ще са замисля за 2003 год ,защото според мен 2004-2005 Toyota Corola са много високи цените,това е мое мнение,давам пример Ford fokus 2 фул екстри 2006 2007 около 5,800до 6,200 мазда 6 5,500 до 6000 нисан примиера 5,500-60000 мазда примаси и др , това е цена без пазарлък.а се съм се спрял 90к защото нисък данък ,обикновен маховик,турбото е по надежно от 116к дюзите са по добри за нащата нафта,няма dpf филтър и разни други.а за1,4 d4d 90к за 2004-2005год искат цена колкото за кола от 2007-2008.не знам луда работа.
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
- paco_escobar
Re: Липса на обяви за продажба на toyota E12 d4d комби
Хахаха...толкова смешен виц не бях срещал скороdeqn86 написа:Миналия месец чух че смятат да качат летвата за ниския данък от 101 на 150кс.sharko01010 написа: и аз търся 90к ,предполагам знаеш защо.
Можем само да се надяваме че ще го приемат тази година

Corolla E11 4E-FE Wagon
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
По-скоро биха го сегментирали още,но дефицитът ни е достатъчно голям и сега и ще е лудост да се намали данъчната тежест.paco_escobar написа:Хахаха...толкова смешен виц не бях срещал скороdeqn86 написа:Миналия месец чух че смятат да качат летвата за ниския данък от 101 на 150кс.sharko01010 написа: и аз търся 90к ,предполагам знаеш защо.
Можем само да се надяваме че ще го приемат тази година

- BOz
- Благодарил/а: 6 пъти
- Получена благодарност: 199 пъти
Re: Проблем при купуване на toyota E12 d4d комби
Ебаси логиката извадихте.Kiki написа:Фордове, Опели и всякакви френски недоносчета може да има стотици на вторичния пазар, защото са проблемни автомобили.sharko01010 написа:,Примерно ford opel wv reno ,не може да има 70-80 Ford fokus2 dizel kombi,70-80 Opel Astra dizel комби и др марки
Моят племенник си купи Форд Фокус, защото беше евтин, на малко години и километри, но го продаде само след една година, защото създаде куп проблеми.
Ето защо не намираш Корола. http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?f=1&t=28502
Да ви попитам тогава. Искам да си купя Фиат Браво с 1.6 дизелов двигател, с 90 коня мощност, след 2007-ма година.
Ако следвам вашата логика, това сигурно би била най-здравата кола на света, защото към днешна дата няма нито един екземпляр за продаване тук.
Просто следвам логиката и доказах как един Фиат е безкрайно пъти по-здрав от една Тойота. biggrin.gif
Разход на хибрид-> 
Разход на дизелов автоматик ->

- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Това не е логика, а самата истина.BOz написа:Ебаси логиката извадихте.Kiki написа:Фордове, Опели и всякакви френски недоносчета може да има стотици на вторичния пазар, защото са проблемни автомобили.sharko01010 написа:,Примерно ford opel wv reno ,не може да има 70-80 Ford fokus2 dizel kombi,70-80 Opel Astra dizel комби и др марки
Моят племенник си купи Форд Фокус, защото беше евтин, на малко години и километри, но го продаде само след една година, защото създаде куп проблеми.
Ето защо не намираш Корола. http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?f=1&t=28502
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
- BOz
ОК, ще знам, че Фиат е на милиони години пред Тойота в този случай.Kiki написа: Това не е логика, а самата истина.

Разход на хибрид-> 

Re: Мнение за покупка на Toyota Corolla D4D E12
Ето тук има доста инфо за поддръжка и цени на части:
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?f=2&t=21411
За оригинални части може да се обърнеш и към колегата toyota forever от форума.
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?f=2&t=21411
За оригинални части може да се обърнеш и към колегата toyota forever от форума.
-
- Благодарил/а: 27 пъти
- Получена благодарност: 15 пъти
Логика на тоз пазар няма, няма и да има.
Даже си правиш труд да сравниш Тойота с Фиат... ако е сериозно ще ти се смеят децата.
Колкото до това какво е Корола на пазара- от автотърговци съм слушал, че е първата кола, която се продава в автокъщата им, въпреки че обикновено е по-скъпа от подобни братовчедки.

Даже си правиш труд да сравниш Тойота с Фиат... ако е сериозно ще ти се смеят децата.
Колкото до това какво е Корола на пазара- от автотърговци съм слушал, че е първата кола, която се продава в автокъщата им, въпреки че обикновено е по-скъпа от подобни братовчедки.
Toyota Corolla E11 1,3; Yaris SCP90 1,3 VVTI; Auris E15 1.33 VVTI;
- paco_escobar
TATI написа:Защото собствениците на тези коли си ги кътат и не ги продават, тъй като е безпроблемен автомобил. А когато някой автомобил е безпроблемен, то собственика е доволен и не иска да се разделя с него.

Corolla E11 4E-FE Wagon
Миналата година като търсих корола питах в една от автокъщите защо са толкова малко тези модели.
Казаха ми че там от където ги вземат (Германия, Италия и т.н) им искали между 8-9000лв,
а тук ги търсели за по 7-8000лв.
Казаха ми че там от където ги вземат (Германия, Италия и т.н) им искали между 8-9000лв,
- BOz
Това твърдение е противопоказно на законите на икономиката. Демек изказване на някой индивид накъде си, без въобще да си няма хал хабер какво говори.deqn86 написа:Миналата година като търсих корола питах в една от автокъщите защо са толкова малко тези модели.
Търсенето и предлагането са свързани величини. Ако няма нещо на пазара, а го търсят, то цената ще се качи.
За това не можеш да кажеш, че много хора търсят Корола на пазара ама няма, защото пазара не плаща за нея и се образува дефицит. Ако се образува такъв дефицит, то цената автоматично ще се покачи и тя ще дойде в равновесна точка, където се изравнява с търсенето. Ако цената продължи да се покачва, то търсенето ще намалее и съответно цената ще тръгне надолу, отново до нейното равновесие спрямо пазара.
Ами правя си. Виж колегите как се изказват, че щом ги няма на пазара, то защото са здрави и собствениците не ги били продавали.Оги написа:...
...
Ето аз следвам тази логика просто и щом няма нито един такъв екземпляр на пазара в момента в България, то означава, че този екземпляр е ненормално здрав и нито един собственик не иска да се раздели с него. Логика, какво да правиш.
И аз не виждам нищо лошо да сравнявам Фиат и Тойота. Така може да видиш плюсовете и минусите и да си направиш личния избор. Иначе ти ако не ги сравняваш, то ставаш един зомбиран потребител. Кой каквото му говори отстрани, това взима за чиста монета.
Разход на хибрид-> 

-
Много царвули в България почнаха да продават коли ,и понеже е царвул мисли че ще забогатеи бързо ,само че х,,,,,,,,и не става, защото е царвул .Не може една Toyota комби дизел 2005 в Европа да струва средно1800 евра, а царвула да и иска средно 7000лева ,и аз като я купя ще хвърля 1200 кинта и стана 8200кинта.Някои ще каже отиди си я купи ,не е така има кои да продава коли ,да продава хляб, да е ченге, да е моряк и тн .Работата е много проста,горницата е много висока за това клиентите не са царвули и за това не купуват дадена марка.Надявам се да не съм засегнал някои ,но това си е мое мнение .А колиТoyota по западните саитове колкото искаш на средна цена 1800евро. Без пазарлък.със пазарлък средно 1500евра.
-
Re: Мнение за покупка на Toyota Corolla D4D E12
Благодаря на Alexsv 17. В тези теми има наистина много иформациа.
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
http://suchen.mobile.de/auto/toyota-cor ... ar&lang=en
В Германия за момента се предлагат 47 бройки Корола комби 1,4 или 2,0 Д4-Д 2003-2007 г. с цена от 1350 Евро до 9500 Евро. По принцип е възможно да поръчаш и капарираш някоя кола и с автовоз на някой джамбазин да ти я докара като си доплатиш транспорта. Така няма да се чувстваш прецакан от "цървула", който също трябва да яде хляб и продава коли не само за наш кеф.
Ти си прецени каква да си търсиш и дали това е твоят избор. Голям кахър си правиш в това море от автомобили.
Още един път ти пожелавам успех в търсенето и не се фиксирай точно в този модел, а погледни и Астра комби и Пежо 307 комби, които са равностойни като потребителски качества. Шуренайката си купи от автокъща в Дупница Пежо 307 дизел 2004 г. и е много доволна и няма никакви проблеми вече 1 година.
П.С. Свързах темите, защото са с една и съща цел и ще могат да се следят по-лесно.
В Германия за момента се предлагат 47 бройки Корола комби 1,4 или 2,0 Д4-Д 2003-2007 г. с цена от 1350 Евро до 9500 Евро. По принцип е възможно да поръчаш и капарираш някоя кола и с автовоз на някой джамбазин да ти я докара като си доплатиш транспорта. Така няма да се чувстваш прецакан от "цървула", който също трябва да яде хляб и продава коли не само за наш кеф.

Ти си прецени каква да си търсиш и дали това е твоят избор. Голям кахър си правиш в това море от автомобили.
Още един път ти пожелавам успех в търсенето и не се фиксирай точно в този модел, а погледни и Астра комби и Пежо 307 комби, които са равностойни като потребителски качества. Шуренайката си купи от автокъща в Дупница Пежо 307 дизел 2004 г. и е много доволна и няма никакви проблеми вече 1 година.
П.С. Свързах темите, защото са с една и съща цел и ще могат да се следят по-лесно.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!