Сметнете и броя на обектите на всяка верига,ако се водите по резултатите от анкетата.

Айде да са Ви честити горива по 1.99 лв/л !

Тука може да поспорим малкоbaba_metca написа:Преди 3 години си говорех с един от shell и той ми каза че няма как да няма вода в резервоарите на бензиностанции. Имат система ,която в реално време следи за нивото на водата а отходния канал е прилично над горната граница. Обаче при зареждане от цистерна всичко се разбърква. Някои обекти имат различни резервоари и спират този който в момента се пълно от цистерна та други не. Човека ми препоръча да отбивам веднага щом видя цистерна та да налива защото не се знае какво са направили отдолу. Някои пускат директно ново заредени резервоари да работят други не, но това никой не го знае.
Вода има в резервоара на бензиностанцията и това не е нещо опасно или необичайно....dechobg написа:.....Тука може да поспорим малкоВода няма как да има в резервоара на бензиностанцията.Може да има но веднага се сигнализира по изградената система за наблюдение.
Вода си има да както казваш в мъртвия обем,конденз.Прескочили го започва да алармира дадената система.Ако никой не и обърне внимание... Лошоslowtraveler написа:Вода има в резервоара на бензиностанцията и това не е нещо опасно или необичайно....dechobg написа:.....Тука може да поспорим малкоВода няма как да има в резервоара на бензиностанцията.Може да има но веднага се сигнализира по изградената система за наблюдение.
При транспорт и съхранение на течности, които са в съприкосновение с въздуха, винаги има възможност и вероятност от образуване на конденз и от там - вода в течността....
Неслучайно цистерните имат 'мъртъв обем' - част от тях не може да бъде източена по конвенционалния способ.
Има сигнализация за опасно повишаване на нивото на водата...
При самолетите има 'сливане на отстоя' от резервоарите... При дизелите - източване на утайката/водата във филтъра(дори при моя има индикация за превишено ниво и специална пробка за целта)....
Често при бензиностанциите се боядисва против корозия само участъка на мъртвия обем - водата не трябва да превишава дадено ниво... И съответно корозията е възможна само в този обем/ниво...
Не, отпреди 2-3 години бе запитването... Закопани цистерни.dechobg написа:...
За боядисването сигурно е от преди доста години
На предполетна подготовка се източва 1 литър от най-ниската точка и се проверява визуално за вода и механични примеси. Ако не може да се източи чист отстой се прави контролно източване на цялото гориво от резервоарите. Един съвет от мен - ако имате възможност оставяйте резервоара си винаги пълен, за да избегнете конденза от стените му. В авиацията това е задължително.slowtraveler написа:При самолетите има 'сливане на отстоя' от резервоарите...
При 1/3 бензин щеше да разбереш, но можеше и да го изгориш и без проблеми...andrian999999 написа:....п.п. Чудя се ако имах 20 литра дизел и бях сипал за 20лв бензин дали щях да разбера идали щях да счупя мотора?
Не може ли да си потърсите правата?Сервиза не констатирали че е от нафтата?И така да си потърсите правата ?Georgy написа:Лоша нафта или там каквото е сипано ми съсипа дюзите. Смених ги,източих горивото и да не си помислите че
всичко се оправи. След 500 км. пак заби,още една дюза, резервоара долу и 3 часа миене. Едвам измих тази гняс
която ми отрови живота.Сега ме е страх да заредя,оставих това да прави жената biggrin.gif . И Турана ми пати
от лоша нафта твърдо бях решил да се откажа от дизела ама....Много ми се иска да кажа от къде съм заредил проблемната
нафта,но не мога да кажа само предполагам. Ами поздрави колеги късмет на безиностанциите.
Никой няма да ти направи забележка ако споделиш целия си опит подплатен с факти.Georgy написа:.....
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта