А за тази вечер дават вече да почне снега... Крайно време беше да понавали

zi_zi_top написа:От няколко дни съм с GoodYear ULTRAGRIP 9. Много тихи и меки гуми. На мокро са без грешка, макар и все още да ги щадя, защото няма дори 100 км да съм минал с тях. За сега съм много доволен, че ги взех, а пък като дойде зимата ще видим...
S-ката имаше ли 4матик?slowtraveler написа:След като преди 2 дни 5 човека бутахме една нова S класа с хубави гуми почти на равното мога да кажа само следното - дори с идеални гуми всеки автомобил и шофьор си имат определени възможности...
Прескочиш ли ги - ще буташ![]()
Корееца (е откъде се намери кореец с корейка в този балкан - не знам) с S класата бе решил да катери балкана към хижа с този шлеп. По средата явно забуксувал (бе паднал 30см сняг, но пътя бе почистен 'до бяло и лед'... И решил да обърне надолу, стъпвайки отстрани на пътя... И до там..
Именно, каква трябва да е тази гума, че да го избута. Сцеплението на 4-те гуми едва стига тези килограми да запазят посоката, но ако трябва да се бори със сили като инертност и гравитация...slowtraveler написа: А мерцедеса бе само със задно, но с добри гуми... Които твърдо не му помагаха
Потребители разглеждащи този форум: Kostadin и 10 госта