Баща ми има мерцедес G classe от 89г, мисля, че е 2,5л 80-90к.с. Без турбо. Зарежда къде падне, защото ходи с него на лов и особенно зимата бързо свършва горивото. Та таз кола има 6 цифри на километража, като първите 5 са километрите, 6-тата е стотици метри. Което ще рече, че като направи 99 999,9км и хаиде наново и никой не знае на колко км е. Е как един път не му направи проблем нафтата, значи проблема е в технологиите, не в дизела

.
Иначе там където живея има 4 OMV бензиностанции на максимум 3км. Ей всичките са пълни и често се случва да чакаш да заредиш. Как го постигат не знам, дали са на един и същи човек не знам, ама все са пълни. Това споредм значи, че има твърде много доволни клиенти и ако веднъж сгафят, ще има твърде много недоволни. София - Ст. Град, Младост 1 + Мусагеница, Цариградско при пресечката за Окръжна болница. Който не вярва може спокойно да иде и да види.
Нашите две коли ги зареждаме основно от Еко на кръговото на 4-ти км и в Пазарджик. Когато се случи да заредя другаде зареждам от скъпия дизел, основно OMV. И да ви кажа разлика не усещам. Все ми се струва, че след толкова много каране на Еко дизел, ако сложа друг трябва да усетя някаква разлика, ама уви не. Имал съм проблеми преди 4 години зимата от Шел Младост и преди това лятото в Шел Пазарджик. Факт, е заредих нормален дизел, но щом моята жена ми вика таз кола защо трака така, значи не си го измислям. Да факт еднократно беше, но се случи, Може би и защото вече не зареждам обикновен дизел на Шел, само V-Power. С него до сега не съм имал проблеми.