iovkito написа:Доста работа има по колата. ...
Не съм сигурен, а и не съм запознат. Като гледам предна броня е само. Всичко друго се оправя. Обаче тук не оправят, а направо сменят с ново. По-евтино излиза да го сменят, отколкото оправят, защото 1 час труд им почва от 100 евро и като удариш чертата, работата излиза по-скъпо от новия детайл.
Kiki написа:Добре, че не са се задействали въздушните възглавници, че става сложно.
Не си хаби нервите. Добре, че няма нещо по-страшно. Ламарини и пластмаси се оправят.
Весели празници, въпреки всичко.

Оффф, направо късмет, че не се отвориха. Все пак удъра не бе силен, но знае ли човек...
Нервите не ги хабя. Станалото-станало. Живи и здрави!
Japanese_fever написа:Сигурен съм, че при третия случай (трафик инцидента) и ти имаш някаква вина.
Най-малкото си карал със скорост или дистанция, която не ти е позволила да спреш навреме.

Айде бе! Сигурен ли си! Каква скорост, каква дистанция!
Чакам на червено, светва жълто, после зелено и тръгвам. Кръстовището е чисто и някой навлиза отстрани с висока скорост и ти набиваш спирачки, но го удряш... Само забележи колко е разстоянието от светофара (моя светофар) до мястото на удара! Не повече от 5-6 метра. Хайде сега изчисли ускорението на Приуса и изчисли с колко км/ч съм се движил при удара, при условие, че в последните части от секундата съм бил скочил на спирачката. Ако можеш да ми кажеш каква е вината ми обещавам да пратя твоя текст на полицаите, преведен на немски и ще поема част от вината, ако се докаже, че съм имал вина, както казваш. Наистина ще бъде интересно това и ще държа целият форум в течение на събитията. Ще сканирам всеки документ, за да няма скрито-покрито.
desSs написа:аз затова ако съм първа кола и светне зелено, никога не тръгвам преди да съм се уверила, че ония с червеното са спрели. ..
Онези с червеното бяха спрели, но този „Фитипалди“ се появи от нищото...
Късмета ми беше, че не тръгнах малко по-рано. Нали се сещаш какво щеше да се случи! Не аз него, а той мен щеше да удари и то от моята страна, където седя. Тогава можеше да бъде не само с огънати ламарини...
MODEDIT Akima
Имаш бутон Edit - не е нужно да пускаш последователни мнения през 5 мин.Почва да прилича на шизофрения-ако гониш Джап по мнения значи работата е на зле. 
Весели празници.