информация за корола версо?
информация за корола версо?
смятаме да купуваме корола версо 2.2 D-4D LUNA.кой какво може да каже за този автомобил (от опит)?
Произведена в Турция, но съм доволен като цяло - 5,2/100 разход(все пак зависи от колко хора се кара автомобила), проблем са само последните две места(не са много удобни за по-възрасти хора от 10 години , но за сравнение с Оpel Zafira, разни Renault, или Peugeot- 7местни - са като слънце), аз карам Sol модела и не виждам какво повече може да се иска от този автомобил!
Toyota Corolla Verso 2.2 D4D
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
В сравнение с Зафирата :plpenov написа:...........проблем са само последните две места(не са много удобни за по-възрасти хора от 10 години , но за сравнение с Оpel Zafira, разни Renault, или Peugeot- 7местни - са като слънце............
На третия ред на Зафирата мястото е доста повече отколкото на королката. В Зафирата сме се возили 7 възрастни (повечето от тях доста обемисти) без никакъв проблем..
На Королата окачването е по-твърдо...
Зафирата е доста по-евтина от Королата, но Королата имаше стартово повече екстри.
За дизеловия двигател и разхода - не знам.
И Зафирата и Королата бяха 1.8 бензин...
Иначе Королката засега (10х.км) е ОК. Само в началото имаше дребни изнервящи дефекти от рода на разпаднало се двигателче на миячката на стъклото....
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Не ставаше въпрос колко място има Зафирата , а какво удобство имат пасажерите на третия ред? Явно колегата не е сядал на на този ред седалки , за да изразява такова мнение!!!slowtraveler написа:В сравнение с Зафирата :plpenov написа:...........проблем са само последните две места(не са много удобни за по-възрасти хора от 10 години , но за сравнение с Оpel Zafira, разни Renault, или Peugeot- 7местни - са като слънце............
На третия ред на Зафирата мястото е доста повече отколкото на королката. В Зафирата сме се возили 7 възрастни (повечето от тях доста обемисти) без никакъв проблем..
На Королата окачването е по-твърдо...
Зафирата е доста по-евтина от Королата, но Королата имаше стартово повече екстри.
За дизеловия двигател и разхода - не знам.
И Зафирата и Королата бяха 1.8 бензин...
Иначе Королката засега (10х.км) е ОК. Само в началото имаше дребни изнервящи дефекти от рода на разпаднало се двигателче на миячката на стъклото....
Toyota Corolla Verso 2.2 D4D