Откраднат акумулатор
Откраднат акумулатор
Ако някой види наркоманче да продава сравнително нов голям бусов акумулатор Bosch Silver S4, да вземе да му счупи главичката от мое име... Ако ви дава и алуминиева кутия от инструменти - той е, направо го финиширайте.
- iovkito
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
Re: Откраднат акумулатор
В кой район на България да се оглеждаме?
Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
Вероятно се намира в някоя от циганските махали в София. По-некадърно чупене на ключалка при крадене не бях виждал. Трябва да е много прост човек.
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
По - скоро много зажаднял за дрога боклук.philipp написа:. По-некадърно чупене на ключалка при крадене не бях виждал. Трябва да е много прост човек.

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Насочи се към пунктовете за изкупуване на желязо във вашия райно и им дай снимка на акумулатора, както и марка, и си остави името и телефона за връзка. Кажи им, ако дойде човек с такъв акумулатор да го задържат колкото се може по-дълго докато дойде полицията, а след това и ти.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
-
- Получена благодарност: 2 пъти
biggrin.gif Ако го видим този кога точно да го "финишираме" ? Преди или след като е продал акумулатора ? Да го изчакаме ли за парите или веднага да приберем акумулатора след "финиширането" ? И как точно да го "финишираме" - за зъболекар,за четвърто вътрешно,за ортопедия или директно за "Орландовци" ? Филипе , личи си че нито си "поръчвал" , нито си "поръчван" laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gifphilipp написа:Ако някой види наркоманче да продава сравнително нов голям бусов акумулатор Bosch Silver S4, да вземе да му счупи главичката от мое име... Ако ви дава и алуминиева кутия от инструменти - той е, направо го финиширайте.
Живота е като Чевермето - колкото повече те върти,толкова по-пекан ставаш....
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
Аз чакам да извадиш ценоразписа и да го удариш в масата. biggrin.gifnowyaris написа:biggrin.gif Ако го видим този кога точно да го "финишираме" ? Преди или след като е продал акумулатора ? Да го изчакаме ли за парите или веднага да приберем акумулатора след "финиширането" ? И как точно да го "финишираме" - за зъболекар,за четвърто вътрешно,за ортопедия или директно за "Орландовци" ? Филипе , личи си че нито си "поръчвал" , нито си "поръчван" laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gifphilipp написа:Ако някой види наркоманче да продава сравнително нов голям бусов акумулатор Bosch Silver S4, да вземе да му счупи главичката от мое име... Ако ви дава и алуминиева кутия от инструменти - той е, направо го финиширайте.
Най-обичам клиенти като теб! biggrin.gif

-
Просто исках колегата да уточни заявката biggrin.gif . Иначе вече не съм в "бизнеса" от доста време.И никога не съм бил "клиент" а винаги "доставчик на услуги"
.
ПП.Най-добре чаша студена вода и последваща покупка на нов акумулатор и нова брава за пострадалия автомобил

ПП.Най-добре чаша студена вода и последваща покупка на нов акумулатор и нова брава за пострадалия автомобил

- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
При мен клиент = "доставчик на услуги".
Я покрай Филип някой да каже дали има застраховател,който покрива кражбата на този "консуматив"?

Я покрай Филип някой да каже дали има застраховател,който покрива кражбата на този "консуматив"?

- ffsolutions
Би трябвало всички да го покрият. Има следи от принудително отнемане на неразделна част от автомобила (не е допълнително поставено радио, например, което да не е допълнително дозастраховано). Дано колегата да има каско и да си вземе обезщетение без проблеми. Късмет! 

2005 Toyota Avensis T25 Estate - 2.0, 1CD-FTV powerplant
"Щастието ни зависи от нас самите."
- Аристотел
"Щастието ни зависи от нас самите."
- Аристотел
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Съмнява ме да го покрият... Навярно ще тълкуват, че е сваляема/демонтируема част от автомобила (то коя част не е, ама често ги въртят така)...ffsolutions написа:Би трябвало всички да го покрият. Има следи от принудително отнемане на неразделна част от автомобила (не е допълнително поставено радио, например, което да не е допълнително дозастраховано). Дано колегата да има каско и да си вземе обезщетение без проблеми. Късмет!
Например открадната джанта също вероятността да не ти я платят е близка до 100%, докато няма никакви проблеми с плащане на ударена джанта..
Сигурно акумулатора е на скрап... Или претопен за предаване на олово.
Крадците са гадно племе

На времето ми бяха откраднали свалящ се панел на скъпо по негово време CD - новия панел ми струваше около 200лв, докато крадеца едва ли е могъл да го реализира и за 5лв - модела бе доста рядък...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
-
Сещам се само за едно място където съм бил и двете.Там научих, че дори и да ти се падне добър прокурор, ако адвоката ти е калпав си в канала.Akima написа:При мен клиент = "доставчик на услуги".![]()

ПП.Който вземе от застраховател пари за откраднат акумулатор,моля,нека се похвали.Искам да имам поне един такъв познат.

- iovkito
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
Застрахователите още ли не плащат откраднати катализатори ?
Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Аз съм получавал пари за откраднат фар biggrin.gifnowyaris написа:ПП.Който вземе от застраховател пари за откраднат акумулатор,моля,нека се похвали.Искам да имам поне един такъв познат.
ПП: Беше алианц преди години и от отграднатият фар едното от ухото му си беше останало на колата вързано с болт или щипка.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Това е ключа от бараката... Трябва да има някакъв остатък от изделието - тогава плащат без проблем...Vesko написа:... едното от ухото му си беше останало на колата вързано с болт или щипка.
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???