За да не описвам всичко правено, ще кача снимков материал.
Celica Ground Zero
- ahmedcholak
- raider_yaris
Re: Celica Ground Zero
Браво колега, от личен опит знам колко труд и нерви са нужни за този проект.
Само да те попитам, понеже от снимките не ми стана ясно. Успя ли да сложиш някаква вибро и шумо изолация?
Поздрави.
Само да те попитам, понеже от снимките не ми стана ясно. Успя ли да сложиш някаква вибро и шумо изолация?
Поздрави.
Tokyo Drift :-)
- WoordRoxZog
- Обратна връзка:
Напълно споделям вашето мнение. В него нещо е също така да ми изглежда, че е добра идея . Съгласен съм с вас .
- ahmedcholak
Да! Целия багажник, корите отстрани на задните седалки и предните врати са изолирани.
Toyota celica 1.8 vvt-i
- ahmedcholak
Страх ме е да пипам тавана, защото знам, че е деликатна работа, а и не съм имал проблеми с него- то един таван (1 кв.м.) .
Toyota celica 1.8 vvt-i
- ahmedcholak
От доста време оглеждам предната броня на carlos sainz celica - та. Много ми допада но хем е трудна за намиране, хем скъпа.
Реших аз да си я направя. Вариантите бяха два:
1- Да си направя "калъб" и отливка.
2- Преработка на оригинална броня.
Избрах втория, защото беше по лесен за изпълнение а и ми падна изгодна броня, но беше от катастрофирала селика и меко казано беше размазана. Залепих я, изрязах я ,във вида който исках. После си направих "калъб" и с епоксидна смола смесена с кварцов пясък и "армировка" направих отливката. Последва китване, шкуркане, в момента съм на основа за боя. Следва боядисване, поставяне на мрежи и монтиране.
Реших аз да си я направя. Вариантите бяха два:
1- Да си направя "калъб" и отливка.
2- Преработка на оригинална броня.
Избрах втория, защото беше по лесен за изпълнение а и ми падна изгодна броня, но беше от катастрофирала селика и меко казано беше размазана. Залепих я, изрязах я ,във вида който исках. После си направих "калъб" и с епоксидна смола смесена с кварцов пясък и "армировка" направих отливката. Последва китване, шкуркане, в момента съм на основа за боя. Следва боядисване, поставяне на мрежи и монтиране.
- Прикачени файлове
-
- 1.jpg (214.24 KiB) Преглеждано 3823 пъти
-
- 2.jpg (196.61 KiB) Преглеждано 3823 пъти
-
- 3.jpg (164.97 KiB) Преглеждано 3823 пъти
-
- 4.jpg (139.09 KiB) Преглеждано 3823 пъти
-
- 5.jpg (155.66 KiB) Преглеждано 3823 пъти
Toyota celica 1.8 vvt-i