Моля за мнения за Тойота Авенсис 2005-2006 г.
-
Моля за мнения за Тойота Авенсис 2005-2006 г.
Споделете мнения и опит за Toyota Avensis 2.0 D4D, дизел, 116 к.с. Заслужава ли си? Колко е реалната цена? Благодаря предварително за споделените мнения и препоръки.
-
Re: Моля за мнения за Тойота Авенсис 2005-2006 г.
Уникален автомобил с много добра динамика на ускорение, в пъти по добро от бензиновата и като стана въпрос за горивото разхода е наистина повече от задоволителен!5.5 

„Парите са нещо много полезно. Те ти позволяват да не правиш това, което не обичаш, а аз не обичам да правя почти нищо.“
Колата е много добра, стига да намериш читава, защото това е проблем. Дизела на запад се купува, за да се кара и съответно са на доста километри. този разход, който е написал колегата, можеш да го постигнеш само на извънградско с 90 км/ч. Градско, ако ти е тежък крака, няма да слезеш под 9-10 л. Аз карам 126к.с 2.0, но имам няколко познати със 116 к. и при тях е същшото. Правил съм си експеримент със спокойно каране в София, свалих на 8.5 л.
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Градско да го свалиш под 8.0 не е проблем.
Ако намериш запазен екземпляр, не се колебай. Колата наистина си заслужава.
Търси и по-висок клас на оборудване. Екстрите са полезно нещо. biggrin.gif
Ако намериш запазен екземпляр, не се колебай. Колата наистина си заслужава.
Търси и по-висок клас на оборудване. Екстрите са полезно нещо. biggrin.gif
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
за да не отварям нова тема кажете нещо за Авенсис 2.2 150к.с. комби 6скорости, че съм се засилил такава да вземам ,но много хора се опитват да ме откажат, по - добър ли мотора от 2.0 116к.с ? и как им разхода на гориво че в нета пише че горят по -малко от 2.0