desotodorov написа:Откак четох как пичовете сипват скапано, наливно масло та хората си плюят колите, че го горят, и се чудят как може, като са нови...никогИ в оторизирания, особено па ТМА...
Докато не светне жълта лампичка за ниво на маслото, как разбирате дали колата го харчи или не? На мен за 500-600к км до сега само два пъти ми е светвала тази лампична на авенсис д4д 150к. И с 1 литър масло от първата бензиностанция е изгасвала. Така, че трудно разбирам хората имащи проблем с качеството на сервизното обслужването в оторизирираните сервизи на тойота....
ПП: Всъщност спомням си за 2 случая.... при единият един от регионалните дилари без малко да ми сложи масло разлочно от това дето си порачах (през 1999 и следващите няколко години си питаха какво масло да налеят) и при втроия в ТМА техника дойде да ме пита каде ми е имобилайзера на хибрида, заото не искал да пали. Ама последното беше преди масово да навлязат хибридите в БГ.
ПП: опа станах три. Това лято нещо ми спря климатика след като един час чахах пред едно РПУ (да ми върна неправомерно отнетото ми свидетелство за правоуправление) и след 200км в жегатапристигайки при горепосоченият дилър ми каза че има;о час за след месец и половина....

Естествено отидох при друг веднага...