корола d4d 2.0
корола d4d 2.0
Колега интересувам се много от това дали този модел на тойота е с ремък или верига. Благодаря предварително за отговора
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Re: корола d4d 2.0
Kiskinoff написа:Колега интересувам се много от това дали този модел на тойота е с ремък или верига. Благодаря предварително за отговора
Има значение коя година е произведена колата.
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Значи е с ремък.Kiskinoff написа:произведена е 2003 месец май
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
От днес и аз съм собственик на Корола D4D 2.0, 116 к.с., 2005 година, та се наложи да научавам в движение доста неща. С ремък е, и предстои да го сменям.Kiskinoff написа:Колега интересувам се много от това дали този модел на тойота е с ремък или верига. Благодаря предварително за отговора
Човек живее докато учи ...
- veso_hds
- Благодарил/а: 51 пъти
- Получена благодарност: 39 пъти
Честито колега!Но за да ти е мирна главата смени и ролките, и хидравличния обтегач.mned написа:От днес и аз съм собственик на Корола D4D 2.0, 116 к.с., 2005 година, та се наложи да научавам в движение доста неща. С ремък е, и предстои да го сменям.Kiskinoff написа:Колега интересувам се много от това дали този модел на тойота е с ремък или верига. Благодаря предварително за отговора

Тойота РАВ 4 D4D-2002г.
Благодаря! Днес я закарах в "бокса" за смяна - ролки, обтегач и ремък. Майсторите ми наговориха едни неща за ремъка, който бях взел ... но аз настоях да е точно този (критерият ми беше един - имам доверие на човека, от който го взех).veso_hds написа:Честито колега!Но за да ти е мирна главата смени и ролките, и хидравличния обтегач.mned написа:От днес и аз съм собственик на Корола D4D 2.0, 116 к.с., 2005 година, та се наложи да научавам в движение доста неща. С ремък е, и предстои да го сменям.Kiskinoff написа:Колега интересувам се много от това дали този модел на тойота е с ремък или верига. Благодаря предварително за отговора
Постнах една теме за съединител, защото и той е за смяна ... не е спешна, но трябва да се направи.
Човек живее докато учи ...