Все още не съм купил гуми но кирилица имам .
А за писането файда винаги има.

За мен всеки коментар е от значение
миналата година се качих до Мальовица с предни летни и задни зимни , на горе ако някой беше спрял пред мен нямаше да го кача, на долу беше малко по-притеснителноVesko написа:С летни гуми и авенсис 1 съм се качвал зимата на семково. На никого не попречих и никого не забавих. Просто в началото (т.е. в края на последното село) спрях и си сложих веригите.
ПП: Дори на 1-2ма помогнах по пътя да си сложат веригите, че ми пречеха да мина
Тогава сваляш гумите и по джанти... Може!prius 3 написа:... А специално Петроханския мога да ти кажа, че най-гадно се минава през есента, сутрин, когато пътя е целия покрит с паднали листа и е заскрежен. Просто няма такава пързалка, вервай ми! С каквито и гуми да си, мисията е почти невъзможна.
Да, малко по-малък товарен индекс, което за зимата едва ли би било проблем...prius 3 написа:.....
В БГ не знам какво е положението с тези гуми. Предполагам е както с хибридите... biggrin.gif
Иначе в немско ги има. Ето ти 5 модела да си избереш всесезонки с твоя размер 265/50 R20 :...
Вервам ти-карал съм и продължавам да го правя постоянно:)! Няма невъзможни неща-разполагаш се според чергата:)! Друга ми беше идеята, ама както винаги се преиначи...prius 3 написа:mirott,
не само Петрохан, но и Троянския и Шипка и Хаинбоаз съм минавал. А специално Петроханския мога да ти кажа, че най-гадно се минава през есента, сутрин, когато пътя е целия покрит с паднали листа и е заскрежен. Просто няма такава пързалка, вервай ми! С каквито и гуми да си, мисията е почти невъзможна.
То при тези условия на снимките и с БМВ-то ще си карам без дори да се замисля.philipp написа:Наистина снимките са от преди 4 години (по-нови не съм правил), но ето тук си го наснимах докато си карах. Никакъв зор с нищо - колата не е ревала, а е всичко на всичко 81 конски сили:
http://www.cphpvb.net/lada/5017-%D0%B8% ... %B0%D0%BD/
От тогава съм минавал още 5-6 пъти всяка зима.
Казваш, че на 1300-1500м надморска височина няма проблем без да се чисти път (и то черен)??!philipp написа:...Не се чисти и няма особени проблеми зимата по него. ....
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot] и 4 госта