Ама разбира се!iovkito написа:Тази тема отдавна е за заключване.

щом е за Приус и има икономично каране е задължително за заключване. Дизелджиите във форума, само това целят.

Ама разбира се!iovkito написа:Тази тема отдавна е за заключване.
А защо трябва да смятаме, че информацията на някой който е чул нещо или видял не както трябва е по-достоверна от тази на собствениците на Приуси? Видеотата и снимките са фалшиви и нагласени нали, а колите ни са манипулирани да харчат по-малко. Няк'ва конспирация, явно има тук. Тези дето ги имат колите, трябва да се съгласяват непременно с тези, които смятат, че е еди как си без да ги имат. Я кажи сега моят Приус колко гори по твоята „експертна“ оценка!nowyaris написа:И защо бе Стоянчо всички трябва да смятаме че точно твоята информация е реална и достоверна?????Защо всички трябва да мислим че тя е най-обективната?????...
Изпреварил си ме. Пуснах същия клипа, който съм заснел, преди да ти видя мнението. Гледам, че и разходите са ни сходни. Твоя 5,1 моя 5,2. Значи и твоя Приус нещо е счупен, като моя. Дизелджиите щом казват, че не може толкова да харчат, трябва да ги слушаме! Те знаят повече от нас, колко ни харчат колите. Само не мога да разбера, защо когато стане дума за пряк тест и се дърпат и бягат, като ужилени. Тест техните с нашите „неикономични“ Приуси. Гледам spritmonitor.de и там някакъв хибриден заговор явно има, щом нафтовите печки са с по-високи средни разходи. biggrin.gifstoyankirov написа:Ако мога да напомня за този клип колкото и противници да срещна той в нета https://www.youtube.com/watch?feature=p ... lR_tqx_n2o. При мен със скорост 120км/ч. ми отчете от Нова до Стара Загора 5.1/100 на автопилот по АМ Тракия. Не знам за вятър и промили на наклона, но това беше резултата. Датата беше 23 септември тази година.
Ако имаш време ми пиши на лични. Може да се видим и тъкмо да се увериш колко действително харчи Приуса, а не само ала-бала ди си пишем тук. А за Приусите в Мюнхен, може би ще видиш повече такива, отколкото Авенсис. Много от такситата са П2, П3 и П+, а преди само нафтови печки караха. Защо ги подмениха и аз не знам...iovkito написа:Ще видя следващата седмица колко ще ми даде дизелчето до Мюнхен и обратно , хем да ви видя трафика , между приусите да се появи и един авенсис , макар и неекологичен. laugh.gif
Защото въртят по 200 км на ден градско.prius 3 написа: Защо ги подмениха и аз не знам...
Щото данъка е нисък?prius 3 написа:Ако имаш време ми пиши на лични. Може да се видим и тъкмо да се увериш колко действително харчи Приуса, а не само ала-бала ди си пишем тук. А за Приусите в Мюнхен, може би ще видиш повече такива, отколкото Авенсис. Много от такситата са П2, П3 и П+, а преди само нафтови печки караха. Защо ги подмениха и аз не знам...iovkito написа:Ще видя следващата седмица колко ще ми даде дизелчето до Мюнхен и обратно , хем да ви видя трафика , между приусите да се появи и един авенсис , макар и неекологичен. laugh.gif
По моя "експертна" оценка колкото му налееш всичко си изгаря.както и другите коли.Докато не тръгнат с чешмяна вода все си е набутвация.Колата е като жената-зависи за какво ще я ползваш.Някои са чудесни за едно,други за друго.Лошото е че всичките харчат.Темата е за мнения,коментари и съвети.Мненията явно са разнопосочни,коментарите започнаха да придобиват забележим говежди оттенък,а съветите никакви ги няма .Затова си мисля и аз,както и други колеги ,че темата е за заключване и демокрацията няма нищо общо.prius 3 написа:А защо трябва да смятаме, че информацията на някой който е чул нещо или видял не както трябва е по-достоверна от тази на собствениците на Приуси? Видеотата и снимките са фалшиви и нагласени нали, а колите ни са манипулирани да харчат по-малко. Няк'ва конспирация, явно има тук. Тези дето ги имат колите, трябва да се съгласяват непременно с тези, които смятат, че е еди как си без да ги имат. Я кажи сега моят Приус колко гори по твоята „експертна“ оценка!nowyaris написа:И защо бе Стоянчо всички трябва да смятаме че точно твоята информация е реална и достоверна?????Защо всички трябва да мислим че тя е най-обективната?????...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта