Автомобилът ми е Авенсис 2000 година Д-4Д, комби .....В краката на шофьора и пътника от дясно има влага след надигане на стелките не е много но я има постоянно ....Надигал съм мокета за да видя от къде аджеба идва това, но не можах да видя какво се случва ...Разбрах само, че водата е под шумоизолацията (тя е нещо като дунапрен със гумено покритие) и след като извадя тампона който е от долу под краката ...с натискания по тази изолация водата изтича, НО това за жалост е временно решение на проблема......Сменял съм филтър на климатика и съм проверявал дренажа му ....Според мен работи нормално защото има теч на вода през дренажната тръбичка когато климатикът е включен .....Не знам обаче дали съм съвсем прав ....Може ли да има начин въпреки, че тръбичката си тече пак там да е проблема .....Знам, че има и нещо като "дренаж на купето", но си мисля, че става дума за коли с шибидах на тавана....В случая ....Аз не съм от тях и просто не знам къде е проблемът ...........Но водата продължава да си я има ....Аз си карам със гумени стелки и не ми е голям проблем водата ....НО все пак мисълта, че е там и, че изгнива автомобила не е много приятна ....Иначе не е голямо количество и не можеш да разбереш че има проблем на пръв поглед ...няма проблем и със запотяването на стъклата ...И все пак ми се иска да няма никаква вода там ....Ако някой има идеи, предположения и т.н. ....