pop0ff написа:Здравейте,
Относно Тойотата съм се ориентирал към 2,2 дизеловия агрегат.
Това което ме притеснява са характерните за всички по-нови автомобили с дизелови двигатели проблеми с DPF филтъра, дюзи и пр. на фона на "качествените" горива в България. А при Мазда проблемът с корозията. Това което също ме интересува е обслужването на по-горе споменатият двигател на Тойота, както и това дали е с верига или ремък.
Авенсис/2 2,2 D4D двигателя е с верига, и масово няма DPF, така че от това не се притеснявай. Дюзите са електромагнитни, но не мога да ти кажа повече, това е особено звено при всички Common Rail двигатели. Модела на двигателя е 2AD-FTV, по модела можеш да намериш много информация. Моето впечатление е много добро. ДВГ-то има достатъчно мощност и въртящ момент, колата е пъргава и има поема добре дори и при ниски обороти. Аз обслужвам моята на 15 000, като подменям :
-масло ДВГ (приблизително 6 литра)
-въздушен филтър
-горивен филтър
-филтър на климатик
Цената на обслужването зависи от избраните консумативи, на мен ми излиза около 200 лв, като маслото е Castrol Edge 5W30 ACEA C3, филтрите са по моментна преценка, но не са скъпи. Трябва да отбележа, че ползвам приятели за отстъпки и цената е съвсем ориентировъчна и може да е друга в магазина.
За накладки и дискове няма да пиша понеже там много зависи от условията на експлоатация...
Спирачната течност е DOT 4.1 и смяната не е сложна.
В мрежата има достатъчно информация за поддръжка и ремонт, а вече има и кабели за 30-50 лева, който работят с оригиналния софтуер на Тойота.
Имай предвид, че има и двигател 2AD-FHV, който също е 2,2D но е с пиезо дюзи и с DPF филтър (D-Cat). и двата двигателя са с вериги. D-cat е 177Hp.
Аз за 80 000 км сменям само консумативи, сега колата е на 150 000 и ми предстои смяна на колесните лагери отпред. Смених и биалетки ама и това е много относително нещо и зависи от външно обстоятелства (пътища). Като цяло окачването е здраво.
Внимавай с фаровете ако гледаш бройка с оригинални ксенонови лампи. Повреждат им се рефлекторите и фаровете светят слабо. Лечението е лесно и е около 160 лв. има един младеж във форума дето ги прави като нови. Бройките с оригинални ксенони страдат от задният датчик за позиция на купето, единия от двата, който задават нивото на фаровете.
Седана е комфортен автомобил с впечатляващ багажник. Тапицерията и интериора са здрави.
Това се сещам за момента. успех в избора!