Toyota Auris няма никъв ток, проблем с ключ
Re: Toyota Auris няма никъв ток, проблем с ключ
То стана малко като с вица "ало съпорта, не ми работи принтера"... След десетки наставления по телефона, сервизиране на здравия принтер, сервизиране и на здравия компютър, в крайна сметка отишъл техник полево в къщата на човека и установил, че... контактът, в който се включва принтера, не подава ел. ток.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Общо взето по български
Ако по никакъв друг начин не можеш да решиш проблема си - прочети инструкциите

Ако по никакъв друг начин не можеш да решиш проблема си - прочети инструкциите

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Тези Мерцедеси трябва официално да ги забранят-могат да докарат на човек старческо слабоумие с техните екстри.Иначе и там си е ужас-на нова Е-класа 3 часа и търсих акумулаторите.Кат съм свикнал на Яриса като му вдигна капака и да ми вади очите.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .
Живота е като Чевермето - колкото повече те върти,толкова по-пекан ставаш....
Здравейте, колата не я карам аз много е сложно да ви обясня но проблема не се е появил при мене това ми обясниха това написах преди не е палела със натиснат съединител и акомулатора беше паднал до 2 волта когато я видях беше в това състояние сега съм вързал акумолатора да видим дали ще има ток утре ходих и на майстор в Германия каза че нищо и няма но не измери консумацията при загасена и заключена кола моя уред нещо се прецака и аз не можах да го измеря като хората докато работеше ми даваше 0,7 което е много.
На злобарите от форума мога да им кажа че съм оправял много коли с малки проблеми които не са били за майстор прецених и че този случай е такъв затова писах предпочитам чужди форуми там хората не са толкоз злобни просто за toyota не можах да намеря.
Въпреки злобните подмятания успях да намеря решение не съм карал този модел кола не съм на ясно кое как е там .
Мерцедеса още като вкараш ключа ти изписва грешка например strart error и т.н. ако има проблем, това не изписва нищо но то е нормално все пак е по нисък клас кола не може да има всичко.
На злобарите от форума мога да им кажа че съм оправял много коли с малки проблеми които не са били за майстор прецених и че този случай е такъв затова писах предпочитам чужди форуми там хората не са толкоз злобни просто за toyota не можах да намеря.
Въпреки злобните подмятания успях да намеря решение не съм карал този модел кола не съм на ясно кое как е там .
Мерцедеса още като вкараш ключа ти изписва грешка например strart error и т.н. ако има проблем, това не изписва нищо но то е нормално все пак е по нисък клас кола не може да има всичко.
-
- Получена благодарност: 38 пъти
Пич, не се сърди. Просто описанието ти беше малко объркано и подхлъзна целия форумен мозъчен тръст в грешна посока, а то просто колата си е конструирана така. И е нормално да са кисели когато няколко дни лекуват някой от жълтеница, пък той после се оказал китаец.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Колега, явно бъркаш сарказъм и шегите със злоба...bobi78 написа:....Мерцедеса още като вкараш ключа ти изписва грешка например strart error и т.н. ако има проблем, това не изписва нищо но то е нормално все пак е по нисък клас кола не може да има всичко.

Не трябва да си толкова мнителен...
Сигурно знаеш краткия виц за супермнителното к...ле което го срещнало културен човек:
- добро утро
- ти на мене ли ще ми викаш добро утро. Ей сега ще ти ... мамата

laugh.gif ...
Иначе за надписите си прав - някои автомобили са като за малоумни... И при мен за всяка глупост излизат огромни надписи на дисплея от рода 'за да запалиш натисни добре спирачката', или ако пипнеш скоростния лост излиза също огромен надпис "за да превключиш трябва да стартираш двигателя" и всякакви такива глупости...
Но става въпрос за автомобил с тройна-четворна цена на Тойотата...
При икономичния клас тези неща просто са описани в инструкцията за експлоатация...
За консумацията - как я мериш?
При мен на лекия автомобил консумацията бе първо 3 А, след около 30 секунди падаше на 1.5А, и след около минута - минута и половина - на 0.04А...
Това при затворени врати, натиснат бутон на капака на двигателя (за да си влезе алармата в стандартен спящ режим) и изчакване...
Ако след това пак има такава консумация потърси първо светеща лампичка (например отзад на купето, багажник, жабка)...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Аз да се обадя щото явно ме визира колегата :
Толкова неопределен зов за HELP и блондинка няма да напише.
За това пробвах шегичката с ключа, ама ти пък захапа сериозно и реагира като блондинка с перхидролно подчертаване - т.е. на квадрат. И шегата загрубя...
Това не е извинение щото няма за какво.
Подобни тъпотии според мен трябва да се нахранват Порядъчно, и това правя.
Интересно ако ти падне акумулатора на МБ-то, как ще ти изпише проблема като няма ток. Там си явно за репатрак .
Карай си мерцедеса, но да не те видим и в техния форум с подобна блонди-гатанка
Че се сетих - ако набора ти е 78 /от никнейма/ би трябвало да си наясно с елементарни правила за управление и обслужване на МПС, пък ако ще и да е висок клас.
И то има същите неща като ниския клас.
Толкова неопределен зов за HELP и блондинка няма да напише.
За това пробвах шегичката с ключа, ама ти пък захапа сериозно и реагира като блондинка с перхидролно подчертаване - т.е. на квадрат. И шегата загрубя...
Това не е извинение щото няма за какво.
Подобни тъпотии според мен трябва да се нахранват Порядъчно, и това правя.
Интересно ако ти падне акумулатора на МБ-то, как ще ти изпише проблема като няма ток. Там си явно за репатрак .
Карай си мерцедеса, но да не те видим и в техния форум с подобна блонди-гатанка

Че се сетих - ако набора ти е 78 /от никнейма/ би трябвало да си наясно с елементарни правила за управление и обслужване на МПС, пък ако ще и да е висок клас.
И то има същите неща като ниския клас.
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Всеки си има приоритети-някой чете Toyota manuals,друг си чете Playboy.Нека се радваме,че колегата си е решил проблема,щото да висиш на някой немски баир с неподвижен автомобил си е неприятно приключение.И нека му пожелаем да проявява по-голямо разбиране към нашата непоносимост към техническата неграмотност.И не само на него
.
ПП.Телефонните номера на немската или австрийската Пътна помощ ги има на 99 места.Едното е ADAC,другото е OATC с две точки върху "о"-то.Отделно дето всеки немскоговорящ шофьор ги има в колата си.И ако си закъсал винаги са любезни и помагат - особено шофьорките biggrin.gif .

ПП.Телефонните номера на немската или австрийската Пътна помощ ги има на 99 места.Едното е ADAC,другото е OATC с две точки върху "о"-то.Отделно дето всеки немскоговорящ шофьор ги има в колата си.И ако си закъсал винаги са любезни и помагат - особено шофьорките biggrin.gif .
Живота е като Чевермето - колкото повече те върти,толкова по-пекан ставаш....