Благодаря на колегите,които помогнаха с мнения

.Сега по същество-днес закарах колата на диагностика и не беше записала никаква грешка,нито двигателя,нито АБС-а.От там с диагностика отиваме на голям паркинг и газ,рязък ляв и ....колата изгасва,палене,пак същото упражнение и пак същия резултат-изгасва и светват всички лампи на таблото,все едно си дал на контакт.От там правим упражнението пак,само че на дясно и без проблем,на ляво-гасне.Следват умни и задълбочени погледи

Светна чека и отидохме да четем грешката-нещо от сорта на ниско напрежение.Основния заподозрян започна да се оформя електромотора на рейката (електрическа е).И точно почнахме да обсъждаме варианти за последващи действия,когато човека ме вика,сочи ми двигателя и ме пита"кво виждаш?"А аз викам-акумулатор

.И след малко просвтлението-някой италиански или български шиб.няк е елиминирал скобата за захващане на акумулатора и при рязка маневра на ляво,акумулатора побягва на дясно и клемата се допира до дросела и...рестарт

Мястото чак беше почерняло от искрата.Добре,че не ми се е подпалила колата,избухнал акумулатора или гръмнал някой компютър.Стана малко дълго,ама исках да ви кажа от каква дребна мърлявщина в какъв филм може да се влезе.