след дългогодишна вярна служба днес дойде моментът да заменя Королката с нещо по-голямо тъй като след няколко седмици семейството ни се увеличава с още един член. След дълго двоумене, търсене, четене на коментарии и мнения се бях спрял на няколко марки и модела. Авенсис, МАзда 6 и Акорд - всичките комби. Към трите японеца мога да добавя и Волво V60. Общо взето всичките изброени по-горе модели предполагам си имат свойте предимства и недостатъци но след години каране на Королата без каквито и да е технически оплаквания везните натежаха отново в полза на Тойотата. Автомобила, който взех e комби с 2.0 D4-D мотора. Нивото на оборудване е Comfort, като има панорамен покрив и там още един куп неща като bluetooth, камери за задно виждане и т.н. Приложил съм няколко снимки.

Като начало, бих ви помолил да споделите дали този модел има някакви особенни проблеми на който трябва да обърна внимание. И другото нещо, което ме интересува са гумите. Трябва да купувам зимни гуми и бих желал да знам какъв размер трябва да търся за да се ориентирам за цената.
Това е засега, ще актуализирам информацията щом получа колата и добия първи впечатления.
Поздрави!