Здравейте , за съжаление първото ми мнение в този форум не е за хубаво ,но няма как.
Значи вчера съм забравил габаритите на колата включени и след 3 часа немога да я отключа с дистанционното защото акумулатора е паднал.
Смених батерията на дистанционното с нова , докато се усетя за акумулатора подадох ток от друга кола , отключих с ключа запалих колата и алармата взе да пищи , а дистанционното отказва да работи . За да прибера някак си колата до вкъщи откачих буксата на сирената и я прибрах колата. Сега обаче дистанционното въобще не иска да включи алармата и да отключи колата . Затова го правя с ключа , но е адски неудобно. Сирената все още е разкачена от датчика защото иначе пищи. Въпроса ми е как да оправя проблема с дистанционното , за да си работи както преди.
Благодаря предварително.
Проблем с аларма/дистанционно на Corolla 2003
-
-
Re: Проблем с аларма/дистанционно на Corolla 2003
Здравей,
Аз също съм нов във форума, но срещнах няколко теми с проблеми при дистанционните. Май като се смени батерията на дистанционното трябва да се препрограмира. Из форума и интернет има упътвания как става това.
Аз също съм нов във форума, но срещнах няколко теми с проблеми при дистанционните. Май като се смени батерията на дистанционното трябва да се препрограмира. Из форума и интернет има упътвания как става това.
-
Преди я бях сменял батерията и нямаше никакъв проблем нито съм програмирал нещо. Сега незнам защо така се получи , а все още отключвам и заключвам с ключ.
-
Ключа ми работи. А как мога да изключа алармата ? Сега съм махнал буксата от сирената , за да не свири постоянно , но включа ли я започва да пищи . Има ли някакъв начин да изключа тотално алармата - дистанционното ми продължава да не работи.