?philipp написа:Аз да не съм ти?
Всъщност всички хора имат нужда от това да са специалисти но не във всички области! Също така имат нужда и да са професионалисти пак не във всички области и честни! Ако всички са така няма да има никакъв проблем и няма да е нужно да се оправяш някак си сам след като някой ти е правил нещо по колата да кажем! Но понеже в БГ болшинството са тарикати и първо искат да спестяват от неща от които не трябва да се спестява, второ не искат да плащат за труда на някой друг и трето без да се замислят ако могат ще лъжат и крадат нагло. Та тези сонди се слагат защото са по-безопасни и защото закона го изисква, а пък ти си мисли че някой те праща за зелен хайвер и си терикатей колкот искаш дано това да нняма големи последици за теб и за другите около теб!!!philipp написа: Говоря за старите две сонди, които свалих от Пасата и от Нивата си и за новите евросонди, които ми сложиха в сервиза. Разгледах ги - 1:1 бяха, с изключение на ел. магнитния клапан. Старите са Ловато на Нивата и BRC на Пасата, а бяха сменени с Ловато и на двете.
А относно форума - дай да го закриваме като ненужен тогава. Повечето хора нямат нужда от това да са специалисти. Искат да знаят нещата именно отгоре-отгоре, за да не ги лъжат специалистите по сервизите (пращайки ги например за зелен хайвер или по-лошо - карайки ги да плащат за зелен хайвер).
Относно сондите ако обичаш дай някаква документация че това какво си видял и какво не си видял...........
Причините може да са много дори може да е от разлика в газта.lubooo написа:имам интересен проблем ако мога да го нарека така , инжекжиона ми е ланди без обд на корола 1.6 и работата е там че минах около 30 хил км и ми гореше газ винаги 1 л над показанието на борд компа ( бензиновия разход ) , нищо не съм променял нищо не съм бутал и изведнъж разхода скочи на точно 2 литра над бензиновия ... и като казвам точно това значи примерно показание 7.2 бензинов 9.2 газов biggrin.gif ходих при момчетата които ми я слагаха , закачиха я и на комп всичко 6 (уж) да ама разхода си остава 2 литра отгоре .. някакви идеи ?
ПС:
С какви свещи си? Филтри на ДВГ и на АГУ?