Mоля за помощ corolla d4d 2002 g 90 kс
Mоля за помощ corolla d4d 2002 g 90 kс
Здравеите . вчера както си карах по магистралата изведнъж датчика за темперетура започна да се вдига .стигна едно деление преди червеното след това се нормализира . така няколко пъти . Това се случва при баир и повече подаване на газ . Моля за съвет.
Re: Mоля за помощ corolla d4d 2002 g 90 kс
В уширителното казанче на антифриза течността има ли си я и на правилното ниво ли е?
Започни да следиш нивото на охладителната течност.Ако продължава да изчезва,почни да търсиш причината за загубата.Защото последиците от загуба и неотстраняване причинителя на теча,могат да струват доста пари.
TOYOTA AVENSIS 1.8 129 PC
Благодаря за информацията . значи това е била причината да загрява .малкото количество антифриз .
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Може да е причината но може и да е следствието! До сега не го е правила така ли? Или сега си я взел тази кола? Да си сменявал радиатор?
Последно промяна от Bass_Man на 01 Сеп 2014 16:02, променено общо 1 път.
Ами купих я преди 3 дена
и незнам какво изобщо е правено по нея.
и незнам какво изобщо е правено по нея.
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Ами значи трябва да си доста внимателен и да прегледаш нещата много хубаво за да не стане някоя беля. Ако не ги разбираш нещата много намери си някое майсторче!
Общо взето не разбирам много,и ще търся някой свестен майстор,а на какво да се обърне най вече внимание.
"Нова" кола,вдига температурата,антфриза намалява....дано не съм лош пророк и просто да е бил малко антифриза,ама ми мирише на пари....излизащи от твоя джоб и отиващи към джобовете на майсторите 

1.4 D-4D много добър мотор !
Ако не си преглеждал автомобила преди покупката,го направи в най скоро време.Ние можем да ти даваме много акъл,а в същото време да се окаже нещо друго.
TOYOTA AVENSIS 1.8 129 PC
Благодаря, за информацията от София съм ,ако може съвет за майстор при който до отида ще съм благодарен.
Само да добавя,че при градско шофиране автомобила не загрява ,стрелката стои точно по средата.